X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego muszę się zacząć częściej udzielać :) liczę na czary cioteczki CzaryMary :D

A mi od ciąży włosy wychodzą beznadziejne :( robię tą samą farbą co zawsze i kiedyś były super, jasne i w chłodnym odcieniu a teraz kurv żółtko!!!

A ja dziś testuję perlux baby do prania ;) ciekawe czy młoda nie będzie uczulona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:33

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Olo, Kuba i Filip gratuluję 3 miesięcy !!!
    Mi włosy tak wypadają, że boję się farbować, no ale w następna sobotę chrzest, więc muszę. Zastanawiam się tylko jak tu się wybrać do fryzjera przy bezbutelkowym dziecku :-P

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez włosy strasznie wypadają... Ostatnie farbowanie było w lutym, odpuszcze sobie na razie takie przyjemności :/ szczescie w nieszczęściu ze mam siwe naturalne pasemka to odrostów nie widac :P
    Wczoraj przeczytałam fajny artykuł na temat wypadania włosów po ciazy i wyglada na to ze takie wypadanie trwa od 3 miesiąca po porodzie do 6-9. Jak sie karmi piersią takie wypadanie utrzymuje sie troszke dłużej, bo hormony nadal robią swoje :/ wiec trzeba sie uzbroić w cierpliwość, to wypadają włosy które nie wypadały przez 9 miesiecy... A takie były piekne w ciąży ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlicjaaA wrote:

Kristi, dobrze ci, że chrzciny masz już za sobą. Ja będę to przeżywać w tą niedzielę.

No już po ,ciesze się :)

1usai09kjz0kxoir.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjjj mamuśki... Dzisiaj ruszają przeceny :D :D :D

KasiaKwiatek, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Mi tez włosy strasznie wypadają... Ostatnie farbowanie było w lutym, odpuszcze sobie na razie takie przyjemności :/ szczescie w nieszczęściu ze mam siwe naturalne pasemka to odrostów nie widac :P
    Wczoraj przeczytałam fajny artykuł na temat wypadania włosów po ciazy i wyglada na to ze takie wypadanie trwa od 3 miesiąca po porodzie do 6-9. Jak sie karmi piersią takie wypadanie utrzymuje sie troszke dłużej, bo hormony nadal robią swoje :/ wiec trzeba sie uzbroić w cierpliwość, to wypadają włosy które nie wypadały przez 9 miesiecy... A takie były piekne w ciąży ;)
    Gosha mi też się sypią włosy ,masakra jakaś .Mi też siwe włoski widać i jak pasemka wyglądają tak jak u ciebie .

1usai09kjz0kxoir.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Ejjjjj mamuśki... Dzisiaj ruszają przeceny :D :D :D

Nie pisz tego głośno.

Aguś86, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu już w Zara są mega przeceny ,dziś idę .

1usai09kjz0kxoir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ponawiam pytanie ile km będziecie mieli do zrobienia ? Pytam bo my w sierpniu jedziemy do Francji autem i zastanawiam sie czy damy rade .

Co do 5tys strony mogę pisać sobie sama ze soba hihihi :D

Goscha już u nas są przeceny :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Właśnie dlatego muszę się zacząć częściej udzielać :) liczę na czary cioteczki CzaryMary :D

A mi od ciąży włosy wychodzą beznadziejne :( robię tą samą farbą co zawsze i kiedyś były super, jasne i w chłodnym odcieniu a teraz kurv żółtko!!!

A ja dziś testuję perlux baby do prania ;) ciekawe czy młoda nie będzie uczulona :)

Ja proszek zmieniłam i kurdę mała ma uczulenie.. wszystko w nim wyprane.. Musimy się przemęczyć. A kupiłam białego jelenia już wypieprzyłam kupiłam lovele jak wcześniej używałam. Ja już nic nie zmieniam. Ani płynu do kąpieli ani proszków :P ani pampersów wszystko sprawdzone tak już zostaje.

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przeceny juz sa od jakis 2 tyg :D bylam na shoppingu :P pierwszy raz od hoho kupilam cos sobie a nie tylko Sofii bo jej oczywiscie tez sie cos dostalo :D

Gosha, lysinka, Aguś86, Ewelcia, Fasia, iwonka1077, Eweliśka lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Krysti ~~> Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89

Gdzieś koło 1700km .Jest kawałek 30h jazdy z przerwami i noclegiem.

1usai09kjz0kxoir.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przecen to jeśli kogoś interesujew dozie jest promocja 50% na wit D w aerozolu. :) Miałam z tej firmy D+K, bardzo fajne. :)
    http://www.doz.pl/apteka/p65694-Vita_D_aerozol_do_stosowania_w_jamie_ustnej_10_ml

My prawdopodobnie jedziemy w sierpniu na dwa tygodnie do Berlina, bo jak co roku dostaliśmy zaproszenie pilnowania mieszkania podczas urlopu wujostwa. :) Zastanawiam się tylko jak to logistycznie rozplanować, bo będziemy musieli jechac pociągiem. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 11:26

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też się chrzcimy w tą niedzielę i sram po gaciach ze strachu :( i jeszcze mi się rzygać chce jak pomyślę ile roboty przed nami :( dziewczyny a u Was był/będzie alkohol na chrzcinach???

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ksawa Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MF menopauza bo statystycznie w moim wieku jest już możliwa ;-)
    a trzecie dziecko byłoby już ryzykowne ...

dmo8kiu.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER nie bój dupy!!! ;) to tylko chrzciny, Basieńka niech sie stresuje jsk wypadnie w ten dzien... Musi sie postarać byc grzeczna ;) a co do alkoholu... Ja planuje :) ale bez białego szaleństwa, ale wino, szampan, piwko... Porque no? Ale to tez zalezy od rodziny, od was itp, bo z tego co wiem kościół nie podzieliłby mojego zdania ;)

KSAWA yyyy... Ile masz lat, ze mowa o menopauzie..? Choć u mnue w rodzinie zdarzały sie w wieku 32 lat nawet, wiec wiem ze rożnie bywa :/

My ponad 2000 km robiliśmy kilka razy stad autem. Fakt ze syn był wtedy troszke starszy... Ale moja rada: wyjazd późnym wieczorem jest najlepszy. Dziecko przesypia wtedy cała noc, a potem juz tylko z górki ;)

U mnie letnie przeceny zawsze 1 lipca ruszają :)

Krysti ~~> lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej mnie przeraża to zwożenie stołów, krzeseł i wynoszenie łóżeczka i gratów
    Basi do drugiego pokoju :( a potem w drugą stronę po imprezie :( bleh :( gdybym miała kasę to bym z chęcią w knajpie zrobiła :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh... To rozumiem niepokój , troszke pracy będziesz przy tym miała :( duzo gości..?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Ehhh... To rozumiem niepokój , troszke pracy będziesz przy tym miała :( duzo gości..?
    Niby nie bo 12 osób ale wiesz jak to jest jak zostawimy małej łożeczko w naszym pokoju to nie będzie miała gdzie spać bo wszyscy będą rozmawiać i będzie się budzić :( a jeszcze te fochy teściowej i tych chrzcin mi się odechciało zanim się zaczęły :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :)

Najlepszego dla 3miesięczniaków :)

My już po spacerze, bo gorąc się zapowiada. Wróciłyśmy pół godziny temu i moje dziecko dopiero teraz się powoli wybudza - szok, wczoraj nie spała dłużej niż 40 minut.

My mamy chrzest 25 lipca w sobotę, też mało gości, ale że nie zmieszczą się u nas w domu, to została nam knajpa. Wiecznie zapominają nam przesłać ofertę i jeszcze nie wiemy ile kasy wyjdzie :/

też umówiłam się w końcu do fryzjera, ostatnio byłam w lutym, a ostatnio zrobiło mi się już siano na głowie i końcówki zniszczone mam :/ Już nie mogę się doczekać

Sa te wyprzedaże, a mi się jakoś nic ostatnio ie podoba

Ewelcia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
‹‹ 4948 4949 4950 4951 4952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ