Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dlatego muszę się zacząć częściej udzielać
liczę na czary cioteczki CzaryMary
A mi od ciąży włosy wychodzą beznadziejnerobię tą samą farbą co zawsze i kiedyś były super, jasne i w chłodnym odcieniu a teraz kurv żółtko!!!
A ja dziś testuję perlux baby do praniaciekawe czy młoda nie będzie uczulona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:33
-
Hej.
Olo, Kuba i Filip gratuluję 3 miesięcy !!!
Mi włosy tak wypadają, że boję się farbować, no ale w następna sobotę chrzest, więc muszę. Zastanawiam się tylko jak tu się wybrać do fryzjera przy bezbutelkowym dziecku -
Mi tez włosy strasznie wypadają... Ostatnie farbowanie było w lutym, odpuszcze sobie na razie takie przyjemności
szczescie w nieszczęściu ze mam siwe naturalne pasemka to odrostów nie widac
Wczoraj przeczytałam fajny artykuł na temat wypadania włosów po ciazy i wyglada na to ze takie wypadanie trwa od 3 miesiąca po porodzie do 6-9. Jak sie karmi piersią takie wypadanie utrzymuje sie troszke dłużej, bo hormony nadal robią swojewiec trzeba sie uzbroić w cierpliwość, to wypadają włosy które nie wypadały przez 9 miesiecy... A takie były piekne w ciąży
-
Gosha wrote:Mi tez włosy strasznie wypadają... Ostatnie farbowanie było w lutym, odpuszcze sobie na razie takie przyjemności
szczescie w nieszczęściu ze mam siwe naturalne pasemka to odrostów nie widac
Wczoraj przeczytałam fajny artykuł na temat wypadania włosów po ciazy i wyglada na to ze takie wypadanie trwa od 3 miesiąca po porodzie do 6-9. Jak sie karmi piersią takie wypadanie utrzymuje sie troszke dłużej, bo hormony nadal robią swojewiec trzeba sie uzbroić w cierpliwość, to wypadają włosy które nie wypadały przez 9 miesiecy... A takie były piekne w ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Właśnie dlatego muszę się zacząć częściej udzielać
liczę na czary cioteczki CzaryMary
A mi od ciąży włosy wychodzą beznadziejnerobię tą samą farbą co zawsze i kiedyś były super, jasne i w chłodnym odcieniu a teraz kurv żółtko!!!
A ja dziś testuję perlux baby do praniaciekawe czy młoda nie będzie uczulona
Ja proszek zmieniłam i kurdę mała ma uczulenie.. wszystko w nim wyprane.. Musimy się przemęczyć. A kupiłam białego jelenia już wypieprzyłam kupiłam lovele jak wcześniej używałam. Ja już nic nie zmieniam. Ani płynu do kąpieli ani proszkówani pampersów wszystko sprawdzone tak już zostaje.
-
U mnie przeceny juz sa od jakis 2 tyg
bylam na shoppingu
pierwszy raz od hoho kupilam cos sobie a nie tylko Sofii bo jej oczywiscie tez sie cos dostalo
Gosha, lysinka, Aguś86, Ewelcia, Fasia, iwonka1077, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Co do przecen to jeśli kogoś interesujew dozie jest promocja 50% na wit D w aerozolu.
Miałam z tej firmy D+K, bardzo fajne.
http://www.doz.pl/apteka/p65694-Vita_D_aerozol_do_stosowania_w_jamie_ustnej_10_ml
My prawdopodobnie jedziemy w sierpniu na dwa tygodnie do Berlina, bo jak co roku dostaliśmy zaproszenie pilnowania mieszkania podczas urlopu wujostwa.Zastanawiam się tylko jak to logistycznie rozplanować, bo będziemy musieli jechac pociągiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 11:26
-
SHIMMER nie bój dupy!!!
to tylko chrzciny, Basieńka niech sie stresuje jsk wypadnie w ten dzien... Musi sie postarać byc grzeczna
a co do alkoholu... Ja planuje
ale bez białego szaleństwa, ale wino, szampan, piwko... Porque no? Ale to tez zalezy od rodziny, od was itp, bo z tego co wiem kościół nie podzieliłby mojego zdania
KSAWA yyyy... Ile masz lat, ze mowa o menopauzie..? Choć u mnue w rodzinie zdarzały sie w wieku 32 lat nawet, wiec wiem ze rożnie bywa
My ponad 2000 km robiliśmy kilka razy stad autem. Fakt ze syn był wtedy troszke starszy... Ale moja rada: wyjazd późnym wieczorem jest najlepszy. Dziecko przesypia wtedy cała noc, a potem juz tylko z górki
U mnie letnie przeceny zawsze 1 lipca ruszająKrysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Ehhh... To rozumiem niepokój , troszke pracy będziesz przy tym miała
duzo gości..?
a jeszcze te fochy teściowej i tych chrzcin mi się odechciało zanim się zaczęły
-
Witamy się
Najlepszego dla 3miesięczniaków
My już po spacerze, bo gorąc się zapowiada. Wróciłyśmy pół godziny temu i moje dziecko dopiero teraz się powoli wybudza - szok, wczoraj nie spała dłużej niż 40 minut.
My mamy chrzest 25 lipca w sobotę, też mało gości, ale że nie zmieszczą się u nas w domu, to została nam knajpa. Wiecznie zapominają nam przesłać ofertę i jeszcze nie wiemy ile kasy wyjdzie
też umówiłam się w końcu do fryzjera, ostatnio byłam w lutym, a ostatnio zrobiło mi się już siano na głowie i końcówki zniszczone mamJuż nie mogę się doczekać
Sa te wyprzedaże, a mi się jakoś nic ostatnio ie podoba
Ewelcia lubi tę wiadomość