Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Widzę, że coraz więcej dzieci zaczyna przesypiac noce
Mantissa a jak Julek w nocy? Się pospać?
Julo zasnął o 21.20, pobudka na karmienie o 4.40. Zasnął i teraz znowu jemy. Liczę na to, że jeszcze na chwilę przymkne oko, bo jestem nieprzytomna.,
Róznie, czasem tylko jedna pobudka w nocy, czasem dwie. Raz da pospać dłużej a raz od 6 nie ma opcji (tak jak dziś.). Ale tfu tfu ostatnio całkiem dobrze, bo nawet jak się obudzi na jedzenie to od razu zasypia. A Julek jak? Zdarzają się jeszcze nocki nieustannego jedzenia?
Oluś, wszystkiego dobrego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:38
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus to ja tez nie odzywam sie kolo strony 5000. chcialabym ale bardziej menopauzy sie spodziewqm niz kolejnego malenstwa...
ja wczoraj pisalam ze moja Anielka skonczyla 3 miesiace i od wczoraj nie ulewa jej sie
hahahaAguś86, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:I my i my! 3 miechy... Kuba dziś od 6 odmówił spania i mąż musiał się z nim bawić. .. ja udawała ze go nie słyszę
-
Gratulacje 3-miesięcznic!
Wiecie co, już teraz rozumiem te mamy, które mają też starsze dzieciaki jakie to wyzwanie. Ja wczoraj miałam całe przedszkole rodzinne- mój mały, siostrzenica 7 lat i siostrzeniec 13 lat. Wyszłam do łazienki i zostawiłam całą trójkę w jednym pokoju. Po powrocie po jakimś czasie siostrzenica doniosła mi, że starszy urwał z poduszki dekoracyjnej czerwonego cekina i włożył tomkowi do rączki. Zaglądam, a ten ściska w piąstce ten cekin. Normalnie myślałam, że zabiję- chłopak 13 lat, a takie głupoty wymyślił.. -
Alicja- ja w weekend mialam bratanice, 7 i 10 lat. Ta starsza rozgarnieta i spoko idzie ja czyms zajac, a mlodsza? Zostala na tydzien u nas w miescie, bo ma tu obie babcie, ale juz po jednym dniu u nas pojechala do drugiej, bo - cytuje:" Jula caly czas ryczy i nie idzie sie z nia pobawic! A tam jest Franek (3 latek-przyp. autora) to sie przynajmniej pobawie." Przynajmniej mamy spokoj, bo ona bardzo potrzebuje uwagi i trzeba wszystko z nia robic. Za to w ten weekend przyjezdza starsza na 2tyg i ona pewnie bedzie siedzie glownie u nas, bo to taka niania- uwielbia siedziec przy Julce, jak ja karmie, to sie do mnie tuli itd. Ale jej jak sie cos powie, to zrobi, zajmie sie soba, poczyta ksiazke... ehhhh....
-
Liwi, współczuję , że akurat na tą wychowawczynię musiało trafić twoje dziecko. To jednak osobą, pod której opiekę oddaje się swój skarb i każda matka by chciała sympatycznej i odpowiedzialnej osoby.
Kristi, dobrze ci, że chrzciny masz już za sobą. Ja będę to przeżywać w tą niedzielę.
Mf, no jak widać to nie takie proste zadanie ogarnąć takie nierozgarnięte starszaki... Mamy już lekki trening przed kolejnym dzieckiem
Jestem happyWczoraj zaliczyłam fryzjera i mam nowy, ładny kolor włosów. Jednak ten chrzest to fajna sprawa, bo motywacja, żeby się za się ogarnąć.A to moje pierwsze farbowanie od porodu.
Krysti ~~>, Fasia lubią tę wiadomość