Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksawa wrote:byc moze juz pisalyscie o tym...
czy Wasze dzieciaczki na pleckach podpieraja sie pietkami i unosza pupe ?
obracac sie jeszcze nie umie ale taki mostek robi.
Taki mostek .
Dupke unośi podpierając się na piętkach .
Ksawa lubi tę wiadomość
-
Ehh a ja mam dalej cyrki przy piersi... nie potrafimy sie juz karmic nie wiem dlaczego sie tak zachowuje. Odrywa placze lapie itd. Dobrze ze nocka spokojna spal od 22,30 do 8 ufff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Zle sie z tym czuje ciagle wam smece o tym KP mowie ze odstawiam a ni potrafie i meczymy sie dalej... Agus od polowy lipca zaczely sie takie cyrki ..wyrywanie od piersi placz a jednocześnie szukanie piersi i tak na okraglo... juz nawet rano kiedy piersi sa pelne wiec mleka jest duzo tak robi wiec ja juz nie wiem co jest powodem. Nie pomagaja inne pozycje nic..do tego np wieczorem przy ostatnim karmieniu zasypia mocno przy piersi nie chce jesc wiec odciagam mleko i dostaje w butelce bo tak poszedl by spac glodny w dzien czasami tez sie tak zdaza masakra.
A najlepsze lekarka mowila o jak ladnie przybral to nawet tego a MM nie mam podawac a zastapic sloikami juz bo to lepsze no a dzisiaj w ksiazeczce sprawdzalam i jest ze wszystkim na najnizszym centylu
Ale jestem juz wykonczona zamiast cieszyc sie tym okresem kiedy dziecko mi rośnie nabywa umiejetnosci to placze w poduszke i nas mecze. Wiem ze nawet na mm Adam moze jesc czesto ale to nie wazne ,wazne ze zje w spokoju i naje sie a ja nie bede rozpaczac. Walczylam dlugo nie poddalam sie od tak mysle ze i tak dalam mu duzo mojego mleka a z reszta nnawet teraz jeszcze te 2-3x dostanie moje z butelki jak bede przechodzic na MM ahh dziewczyny masakra co mi sie z psycha dzieje
Od jutra bede podawala juz dwie butelki. Musze sobie jakos to ulozycWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 14:38
-
MlodaDamo- domyslam sie, co sie dzieje z psycha i dziekuje Juli, ze mimo, ze czasem cyrkuje przy cycu, to nie cierpi butli...
Lepiej dla spokoju Twojego i Adasia, zebyscie dali czasami butle, bo jak Ty sie stresujesz, to jemu tez sie przeciez udziela-moze stad te cyrki? -
Mam pytanie. Moja mała na ostatnim szczepieniu wazyla 4930 ( majac 3 miesiace )pani doktor kazala wprowadzic jeden posilek mleka modyfikowanego ale niestety kupilismy bebiko mala wszystko zwymiotowala , po nan pro to samo i po bebilonie tez . Czemu tak moze byc
ona malo co nie dusi sie jak wymiotuje
-
nick nieaktualnyUstronianka wydaje mi się że nie ma potrzeby wprowadzać mm. Waga małej jest na 3 miesiące dobra. Dziewczyny mają nawet starsze dzieciątka i ważą mniej. Lekarze bardzo często wprowadzają mm jako lekarstwo na wszystko a nie warto. Teraz przybrała mniej zaraz przybierze wiecej.
-
Dziewczyny przyszlam tylko Was pozdrowic i ucalowac. Raczej juz nie bede pisac ale czasem zobacze co u Was. Gabrysia rosnie jak na drozdzach bo 6200 juz ma. Niestety je przez nakladki ale najwazniejsze ze tyllo cyca. Szczepienia znosimy ok poza duzymi ulewaniami przez kilka dni po. Ja nie moge schudnac bo co zaczynam to mleko mi zanika wiec musze jesc i to sporo a apetyt dopisuje... marze zeby wrocic do swojej wagi ale zdrowie dziecka najwazniejsze i chce jak najdluzej moim mlekiem karmic.
Pozdrawiam:)shimmer_lip, Aguś86, Krysti ~~>, lysinka, mantissa, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny