Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sofii nie wazy jeszcze 7 kilo a jest na mm i startowala z waga 4,5 kilo cos nie tak?! Jak to jest ze Wasze dzieciaczki waza wiecej?!
Sofia ladnie trzyma glowke, obraca sie z brzuszka na plecki, trzyma w rekach zabawki, uwielbia "czytac" ksiazkijuz by z checia siedziala, ciagle siw podnosi do siadu co mnie denerwuje bo Jej nie wolno jeszcze! Podobno dziecko trzymajac jedna rzecz w reku wypuszczaja ja gdy im sie da inna a Sofii trzyma wtedy obie
.. specjalnie ostatnii to sprawdzalam nawet..co wtedy zrobi..
A z gorszych rzeczy..to zaczelo sie zabkowanie na calegodzis pol dnia marudzila, wrzeszczala, nie mogla spac,co usnela to sie zaraz budzila..w ogole marudzi przez sen.. ;( taak mi Jej szkoda
a najgorsze ze q Szwecji nie ma nic na dziaselka, zeby nie bolaly
A juz myslalam, ze Ona jest nie do zagiecia i z lekkoscia przejdzie ten etap
-
Aguś86 wrote:Krysti a jak Wam jest w Polsce? Wszystko się układa?
na przyszły tydzień będe Ignaśiowi pokoik urządzać.
W Ustce i w Rowach byliśmy na wczasach .
Zajęta jestem cały czas .
Wszystko trzeba ogarnąc a najgorsze rozpakowywanie kartonówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:09
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Czy wasze dzieci też budzą się teraz gdy jest upalnie w nocy na picie wody? Moja mała jest dokarmiana czasem mm,ale przeważnie je moje mleko a w nocy budzi się, żeby dać jej wody do picia, a nie mleka...Dziwne to dla mnie. I od wczoraj may problem ze snem. Młoda zaczyna się przewracać na boki,ae jeszcze nie wychodzi jej to zbyt płynnie i w nocy co godzinę jest płacz,żeby ja przewrócić na inny bok. Wierci się niemiłosiernie, podnosi nogi do góry, próbuje sama a tu jest środek nocy
Ksawa lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:AGUS chyba nie... z tego co czytalam wynika, ze Oni dziecia tu nie pomagaja przy zabkowaniu..jedynie gryzaki i masaze dziaselek..
-
Rudzia wrote:Krysti a mowilas ze bedziecie mieszkac u tescia? No chyba, ze mi sie cos pomylilo
Ale mieli my plany u teścia mieszkać ale mój chłop wolał bliżej budowy naszego domu więc Wałcz wybrali my i wynajmujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:37
-
pannaniedzwiedzia wrote:Czy wasze dzieci też budzą się teraz gdy jest upalnie w nocy na picie wody? Moja mała jest dokarmiana czasem mm,ale przeważnie je moje mleko a w nocy budzi się, żeby dać jej wody do picia, a nie mleka...Dziwne to dla mnie.
Nie ma nic dziwnego w tym że chce jej się pić kiedy jest gorąco.
Krysti szkoda ze już nie jesteś na dolnym śląsku. Umówiłybyśmy się na kawę.
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
pannaniedzwiedzia wrote:Czy wasze dzieci też budzą się teraz gdy jest upalnie w nocy na picie wody? Moja mała jest dokarmiana czasem mm,ale przeważnie je moje mleko a w nocy budzi się, żeby dać jej wody do picia, a nie mleka...Dziwne to dla mnie. I od wczoraj may problem ze snem. Młoda zaczyna się przewracać na boki,ae jeszcze nie wychodzi jej to zbyt płynnie i w nocy co godzinę jest płacz,żeby ja przewrócić na inny bok. Wierci się niemiłosiernie, podnosi nogi do góry, próbuje sama a tu jest środek nocy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dziewczyny mam prośbę. Jestem czerwcówką i dostałam juz okres. Od zeszłego czwartku były takie lekkie plamienia ale od niedzieli mam masakrę. Nie nadążam zmieniać podpasek. Byłam u gina niby ok macica czysta bez zalegań. Przepisał tabletki anty. Biorę od dzisiaj. Jej martwię sie czy to bardzo obfite krwawienie jest ok.
Proszę o Wasze zdanie, moze któraś tez tak miała ?
Pozdrawiam -
Ja dzisiaj pierwszy raz jadam kapuste kiszoną
zrobiłam łazanki na obiad,oby młodemu nic nie było,bo wczoraj całe południe marudził i nie wiem czemu ;/
Co do @ nie pomogę,bo u mnie po 6 tygodniach przyszedł i był taki sam jak przed ciążą identykoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:41
Joasia:) lubi tę wiadomość