Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam kolyske z krecacymi baranami wibracja i lampka niestety corka spalila mi mechanizm czy kupie sam tem mechaniz może wiecie?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Lysinka, Karmi też średnio. Otatnio wypiłam 2 i nie widziałam poprawy. A bawaria chyba jeszcze w carrefourze.
Dziś wyszłam z domu na pół h i dziecko cały ten czas wylo. Mimo ze jak wróciłam to nie chciał jeść. A chłop nie pomyślał żeby zadzwonic. Przytulilam, uspokoił się i spał 4h! -
Ja nigdy nie próbowałam bavarii. Dobre? Pije tylko klasyczne karmi, ale to też rzadko.
U nas w nocy znowu była burza. Chyba lżejsza od tej poprzedniej, ale za to jak lało. Chyba ze 20 minut
lecialo strumieniami. Stwierdzam, że ostatnimi czsy burze są o wiele gorsze niż kiedyś -
Wg mnie bavaria jest bardzo słodka, przynajmniej jabłkowa ale smaczna
Też się boje burzy, mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie, choć mogłoby popadać i się trochę ochłodzić
Wczoraj na szczepieniu poprosiliśmy, żeby nam dziecko zmierzyli, to popatrzyli się na nas jak na kosmitów, bo przecież dzieci się nie mierzy, no dopiero od bilansu 2latka, ehhhh.
Miłego dnia -
Lysinka u nas tez nie mierzą dzieci. Tylko ważą i mierzą obwód głowy i klatki. Zuzie mi mierzyli w poradni neonatologicznej to kilka pomiarow mam, a ze Szymon na szczęście nie musi tam chodzić to nie wiem ile mierzy
Wiem, że nosi 62, a z pepco 68
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 09:43
lysinka lubi tę wiadomość
-
Z pepco są mniejsze ciuszki- to fakt
W ogóle rozmiarowka tam zaczyna się od 62, a nie 56...
Byłam dziś w Lidlu po dresy. Jeju ile ludzi! Pojechałam po 8, bo nie będę się bić o ciuchy, a tam już bardzo przebrane. Ale znalazlam cos dla siebie -
Mi też smakuje karmi żurawina
Aguś my też za tydzień zaczynamy od marchewkiciekawe jak to będzie hihi
Mój syn ani wody ani herbatek nie lubi ;/ spróbowałam mu podać koperkową z jabłkiem bo samym koperkiem pluł ale tez nic a woda też ble .. ehh ;p mam jeszcze owocową z hippa niby po 4 miesiącu ale poczekam kilka dni
My ubranka mamy już wszystkie 68 ;p a pampersy ostatki 3 i przechodzimy na 4 masakra ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 10:55
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
lysinka, Aguś86, iwonka1077, Ksawa, mantissa, Fasia, Rudzia, shimmer_lip, Krysti ~~>, sylvia007, CzaryMary, haneczka, Ida, Ulka84, AlicjaaA, KasiaKwiatek, liwi lubią tę wiadomość