Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Julcio za to wyjątkowy Endżel ostatio. A dziś śpi od 16 z pobudką na jedzenie. Ciężką nockę widzę.
Chciałam go kąpac no ale niech ma dzień dziecka.
Nadziejka, ajnie, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że będziesz do ans jeszcze pisać.Powiedź, jak twoja buzia?
Mf, cieszę się bardzo, że u ciebie wszystko ok.
Oj znam ten ból, kiedy się człowiekowi cos tak bardzo spodoba, ze pozniej już wszystko jest be. Ale prędzej czy pozniej przejdzie.AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
AlicjaaA wrote:Amy, rozumiem, że to ze zdjęciami to do dziewczyn, które były od czasów ciąży i są na liście na początku?
tylko napisz kiedy urodzils żebym Cię ulokowałą w odpowiednim miejscu :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:13
-
Krysti ~~> wrote:Pusto tu.
Pozdrawiam
Ps.Na facebook wszystkie chyba siedzą .
Ja niestety nie należe do tej facebukowej grupy i wchodzę tu.
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
ok wg listy brakuje mi zdjęć dzieci:
8485
MłodaDama
Arsenka
Justineska
Auro
Hela
NY
Polarisa90
Zima
natt
haneczka
mf
olka30
KRYSTI
Mila79
Lena90
Asica
88macola
PsotkaKotka
te osoby których nie ma na 1 stronie a są na forum i udzielają się też proszę o zdj z data porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 10:25
-
A my grzechotke oball
Alicjaaa no rozumiem, tez jak na cos sie upre to chce tupnac noga
Teraz nie moge sie zdecydowac czy kupic maszynę do szycia w lidlu Singera czy czekac na SilverCrest az będą??!!czy calkiem kupic Łucznika .....ach zebym je mogla wszystkie trzy wypóbowac i dopiero wybrac, a tak cięzko mi sie zdecydowac na któraś i zeby nie zalowac pozniej....
Ustronianka ależ masz slicznotke -
Witam się ,ja dzisiaj byłam z młodym u lekarki,bo ma na nogach takie jakby pajączki,popękane naczynka i coraz więcej tego cholerstwa się zrobiło nagle.Lekarka coś mówiła o naczyniaku,mamy obserwować i jeśli się będzie powiększać to z powrotem do niej . Kurcze masakra
.Jutro musimy iść wypełnić skierowanie mamy krew,mocz i żelazo
Do tego mały od tygodnia jest taki marudny ale przedwczoraj i wczoraj osiągło to swoje apogeum.W nocy budzi się z przeraźliwym krzykiem...chyba brzuch.Przedwczoraj pierwszy raz karmiłam w nocy piersią od 3 miesięcy ;P
A no i co do karmienia oficjalnie kończe karmic piersią ,uzgodniłam z lekarką póki jeszcze dam rade to ściągać i dawać aż źródełko samo uschnie no ;P ale lepiej się czuje nie mam już wyrzutów w końcu prawie 5 miesięcy karmiłamAdaś chcę cycusia tylko do uspokojenia jak tylko jest głodny a dostaje pierś wrzeszczy jak opętany a butle wydoi całą a jak jest zmęczony to nawet butli nie chce mądrala tylko cycuś hehe a to agencik
Liwi zazdroszcze wyjazduja bym też się gdzieś oderwała a tu lipa. Nie stresuj się będzie dobrze mamuska
Ustronianka no no Twoja córcia to panienka ślicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 14:43
-
Kurcze nie chcący zacytowałam się haha ;]
O kurcze mf ciekawe czemu tak to ;/ u mnie normalnie chcieli dochody z 2013 a ,że nie pracowałam to nic tylko dochód za jeden miesiąc z zasiłku macierzyńskiego chcieli co teraz biore z ZUSUWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 11:48
-
Hej
Dziewczyny ktorych dzieci spia w swoich lozeczkach - czym je przykrywacie? Bo ja chcialam juz malego wyeksmitowac do jego lozeczka ale mam straszna fobie ze sie nakryje tym czym go przykryje.
Drugie pytanie - macie nianie elektorniczne? Zwracylyscie uwage zeby nie wysylaly caly czas fal? Jakie sa pod tym wzhledem najlepsze?