Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMf a zmieniałaś prace ? Bo u mnie brali tylko wynagrodzenie za 2013.
Psotka moja mała spi sama i przykryta jest niczym bo jest ciepło jak będzie chłodno to będzie kocykiem przykryta. W zimę kołderka lub śpiworek.
My niani nie mamy. Mamy kamerkę d-linka.
-
LIWI- my mielismy w planie jechac we wrzesniu a dwa miesiace do Iranu przez Turcje - to jakies 11 tys km
. Niestety plan upadl bo sytuacja w regionie zrobila si emocno niestabilna. Szukamy planu B- prawdopodobnie Korsyka i Sarydnia bedzie.
ANGELA - to 1600km chceci ena raz zrobic?
-
nick nieaktualny
-
Iwonka, może jakieś opinie w necie o nich przeczytaj, która najlepsza?
Liwi, jak już wyruszycie to na pewno dacie radę w drodze- wtedy już nie będzie wyjścia i miejsca na stres
Mf, może dlatego, że sytuacja twoja zawodowa uległa zmianie od 2013? Bo z tego co się orientuję to pit, gdy sytuacja się nie zmieniła, a w przypadku zmiany miejsca pracy to bierze się aktualny dochód.
Amy, to fajnie, że i mój Tomuś może dołączyć do kwietniówkowych bobaskówData porodu 16.04.2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:46
MłodaDama, mimka84, Rudzia, Amy_, CzaryMary, Ulka84, Krysti ~~>, lysinka, Ksawa, Ksawa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotka, ja na noc przykrywam kocykiem, tylko rączki są wyciągnięte na kocyku, żeby właśnie się nim nie nakrył na główkę. A w ciagu dnia przykrywam pieluchą flanelową. Jak upalny dzień był to też pielucha flanelowa do przykrycia na noc.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja mam na teraz na chlodniejsze dni cienki spiworek, a jak jest w praniu, to spi pod kocykiem, ale ja co chwile sie wtedy budze, czy sie nie nakryla... a w upaly kocyk bawelniany, albo flanela
Prace zmienialam, ale jakos nigdzie wczesniej nie doczytalam, ze tak to licza... a gdybym pracowala w jednej firmie i dostala podwyzke, to i tak by brali dochod z 2013... ehhh trudno... jestesmy za bogacipieniazki mialy pojsc dla Julki na jej konto
-
Mf na pocieszenie Ci powiem, że my też nie dostaliśmy
ale podobno od stycznia mają się zmienić przepisy, więc my nie złożyliśmy podania tylko poczekamy do stycznia i może akurat dostaniemy.
Alicja masz ślicznego synka!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:26
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
podczytuję Was prawie regularnie ale na pisanie zazwyczaj brakuje mi czasu- niestety.
Ostatnio nadrabianie stało się trochę prostsze z wiadomych względów
Psotka- ja nakrywam Piotrka pieluszką flanelową, jeszcze ani razu nie zarzucił jej sobie na twarz. Zazwyczaj ma ją zrolowaną w nogach, albo pod sobą
niani nie mam ale mam monitor oddechu i on daje mi spokój w nocy.
Pozdrawiam wszystkie i postaram się pisać częściej!Angela89, sylvia007, Ulka84, Krysti ~~>, lysinka lubią tę wiadomość
-
A oto Piotruśmam nadzieję, że udało mi się dodać zdjęcie!
Udało się ale malutkiejak dodajecie większe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 14:30
MłodaDama, mimka84, Aguś86, sylvia007, Amy_, CzaryMary, shimmer_lip, Krysti ~~>, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Alicja i ziolko kurcze ale przystojniaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 14:44
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotka, jakoś takiej obawy nie mam, bo jeśli już to skopuje po przebudzeniu nogami. Po prostu rączek nie nakrywaj.
Ziolko, nie wiem jakim sposobem mi takie duże wyszło szczerze mówiąc, ja początkująca jestem we wstawianiu zdjęć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:21
-
nick nieaktualny