Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ przystojniak Krysti
))
My po badaniu krwi ,młody ryczał jak diabli...;( a ja myślałam,że zejde ale przezyłam. Wyniki ide skonsultować we wtorek ale z tego co widze wszystko w porządku
Bóle brzuszka towarzyszą nam od 1,5 tygodnia dacie wiare...Nie wiem co robić ,w nocy się przebudza na bąki ale dobrze,że śpi dalej,bo bym zombiakiem była.
We wtorek poradzimy się coś z lekarką póki co domowe sposoby i chyba będzie zmiana MMWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:10
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Ale cudne te Wasze dzieciaczki,
parę dni mnie nie było i tyle fajnych zdjęć pojawiło się,
Dziękuje za Wasze odpowiedzi dot. okresu, u mnie nadal się nie pojawił ale nie martwię się póki co
co do spania, Anielka budzi się po nocnej przerwie koło 6 i potem już mniej więcej tyle samo śpi i tyle samo bawi się w odstępach co 2 godziny.
czasami śpi 3 godziny ale czuwanie to 2-2.5 godziny max.
wieczorem zasypia koło 20
karmię ją przez sen koło 24,
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
I tu jeszcze syncio mój śmieszek
pulpecik mały .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d607caf7641.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 15:51
mimka84, lysinka, AlicjaaA, Lwica, Ulka84, Ksawa, Aguś86, Amy_, KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Amy dodałam zdjęcie mojej małej na fb ale nie wiem czy tak miałam to zrobic bo widziałam że aktualizowałaś zdjęcie maluszków ale mojej nie ma, nie czytam na bieżąco fb
prawdę mówiąc brakuje mi tego forum i tylu zapełnianych stron codziennie, mi akurat fb jakoś nie leży -
Krysti, słodziak z Ignasia
Ksawa, sto lat dla Anielki, piąty miesiąc to już poważny wiek
Ja instrukcję wstawiania zdjęć wzięłam z tej strony http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197051-Jak-umie%C5%9Bci%C4%87-zdj%C4%99cie-na-forum
Amy, a gdzie te zdjęcia maluszków są/będą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:42
Krysti ~~>, Ksawa lubią tę wiadomość
-
Mój synek o 22.00 śpi już .
Budzi się o 4 rano na cyca .
Zasypia i śpi do 9 rano i potem do 16 nie śpi ,po 16 zasypia śpi 2 godz .
Czasem zdarza się że ma dwie drzemki w ciągu dnia po 1,5 godz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 23:10
-
U nas to się zmienia niesamowicie. Julek wcześniej chodził spać o 19, później wstawał o północy, o 2 i 5. Buszował 2h i później spał pół godziny do godziny. A w dzień to różnie, czasem śpi tylko godzinkę, czasem 3 pod rząd.
Później zasypiał o 20:30, budził się o 2:30, 4 i 6 i dalej tak samo.
A ostatnio zasypia o 21-22, budzi się o 4:30 i później o 7, buszuje godzinę i idzie spać na dwie. -
Mnie forum tez brakuje. Ale o wiele latwiej mi sie poslugiwac fb ze wzgoedu na latwosc wrzucania fot przez telefon. Tutaj wchodzenie na fotosik wycinanie i wklejanie linkow mnie irytuje. Nie chce mi sie po prostu tak bawic. Z drugiej stronh niektore wiadomosci na fb uciekaja i jest tyle dyskusji na roznych watkach ze sie ciezko polapac i wciagnac. Tu bylo zdecydowanie latwiej