Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziolchy-nie wiem o co cho... mdli mnie od kilku dni... nie przejadam sie, ani nie glodze, a non stop mi niedobrze...
I tydzien temu myslalam, ze moge miec owulke, bo we czw mialam taki glutowaty sluz, ale pozniej spokoj i wczoraj znow... nie wiem o co cho...Wendy lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny czy któraś z was wie jakie sa normy dla naszych dzieciaczków żelaza? mam wynik ale nie mam norm ;] we wtorek idę skonsultować,bo ogólnie w morfologi wyszło coś za nisko i tak ciekawa jestem co do tego żelaza . Wynik ma synek 55 mg/dl
-
Aguś86 wrote:Mf może od hormonów? No albo wiesz
Masz jeszcze jakieś objawy prócz mdłości?
No albo wiesz- to na bank nie
Boli mnie troche zoladek i dzisiaj glowa...szybko jestem zmeczona wieczorem i padam po 21...zaraz po Juli...
Mam ochote na salatke z soczewicy... ale jak pomysle o jedzeniu, to mnie mdli... -
Co do waszego fb to oczywiście rozumiem, że udostepniacie tylko tym co były od początku, szkoda mi tylko, bo pewnie wymieniacie tam sporo ciekawych spostrzeżeń i rad co do maluchów, o których tu nie piszecie. Dlatego fajnie by było jakbyście od czasu do czasu jakieś ciekawostki stamtąd nam niewtajemniczonym tu zdradziły
-
mimka84, Rudzia, iwonka1077, shimmer_lip, Aguś86, AlicjaaA, MartaAlvi, Krysti ~~>, Ewelcia, KasiaKwiatek, Ksawa, Ulka84, pannaniedzwiedzia, Gosha, Angela89, mila79, lysinka lubią tę wiadomość