Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja czekam z marchewka do wrzesnia.
agus, na razie kolejnych testow nie robie
sylwia, znalazlam w koncu moje zapiski sprzed 6 lat i po urodzeniu starszaka miakam identyko sytuacje... dlugo brak okresu, test z 2 kreskami po kilku godzinach.
no w sumie ostatnio rozmawialam z mezem ze fajnie byloby miec trzecie malenstwo tylko ta blizna ... ech...
swoja droga polecam Wam robienie notatek/ zapiskow,
czytam teraz sobie jak rozwijal sie moj starszak ... niesamowita retrospekcja -
nick nieaktualny
-
Ksawa, no ja żałuję, że przy Gabi takich zapisków nie robiłam, bo w niektórych sytuacjach z Niną zastanawiam się czy z Gabi też tak było.
Ja też jeszcze okresu nie miałam, a parę razy zdarzył się sex bezno i wyobraźnia mi zaczyna działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 11:14
Ksawa lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego, Szymus! A my dziś kończymy 5-miesięcy.
Z tej okazji znznowu mamy sesję u znajomego.
Ksawa, podobno już po 15 minutach gwynik testu jest nieważny bo barwnik moze się rozlac.mimka84, Ksawa, AlicjaaA, Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
NY wrote:Hej dziewczyny;)
Liwii jak podróż? Jestem bardzo ciekawa, bo my za miesiąc nad morze jedziemy a mamy do pokonania całą Polskę z południa na północ:)
Podróż cudowna. 7 godzin drogi, wyjechaliśmy o północy i mała się obudziła jak już byliśmy na miejscu. To samo w drugą stronę. Fotelik położyłam, żeby jej plecy nie wysiadły.
Dziś wróciliśmy, bedę nadrabiać.mantissa, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela znajomi z prawie półrocznym dzieckiem polecieli samolotem na Krete i było wszystko ok. Teraz są na Chorwacji. Ja osobiście uważam to za przegięcie, ale z tego co mówią to mała sprawuje się dobrze. Jechali w nocy.
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
My też sporo zrobiliśmy ze Szkocji do Polski .
Bałam się że będzie źle .
Ale Ignacy dzielny był i prawie całą podróż przespał .
Bez klimatyzacji w aucie nie dali byśmy rady i zapewne bym z pierwszego lepszego lotniska poleciała samolotem do pl .AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:Angela znajomi z prawie półrocznym dzieckiem polecieli samolotem na Krete i było wszystko ok. Teraz są na Chorwacji. Ja osobiście uważam to za przegięcie, ale z tego co mówią to mała sprawuje się dobrze. Jechali w nocy.
No my byśmy polecieli samolotem ale nie możemyWięc zostaje nam auto. Martyna jeździć lubi więc liczę że nie bedzie marudzić i będziemy stawać głównie na wyprostowanie jej plecków zmiane pieluchy mleczko i odpoczynek.