Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:A my byliśmy na basenie
Miki w lekkim szoku ale zadowolony. Teraz pół dnia podsypia z przerwami
dobrze bo matka ma kupę prania i prasowania
Miki już na baseniku był
My tu też chcemy iść z Ignacym .
Ale dopiero jak ogarne wszystko i też prasowania od groma mam
Pozdrawiam i buźiak dla najmniejszego gospodarza domu :**** -
Aguś86 wrote:Dzięki dziewczyny
Sto lat dla Julka Mantissa
my juz po marchewce. Smakowało
Chciałam się zapytać czy karmisz piersią czy sztucznym. Ja karmie tylko piersia Mój mikołaj tez kończy dziś 4 miesiace i zastanawiam się czy można już podać mu marchewWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:22
-
Mantissa i Agus wszystkiego dobrego dla Chlopcow!
Mi czas leci strasznie od samego porodudopiero byl poniedzialek a jutro juz kolejny! Masakra.. a mi sie tak strasznie nie chce wracac do pracy
rozstawac sie z Sofijka
a tu czas tak szybko leci ze niedlugo roczek i trzeba bedzie znowu pracowac
mantissa, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ojej, no mi się do pracy też strasznie nie chce wracać. Całą ciążę na zwolnieniu byłam i te ponad trzy miesiące już bez pracy. Tak się bardzo odzwyczaiłam, że zupełnie nie myślę o niej, nawet mimo odwiedzin kilka dni temu przez koleżanki z pracy to jakoś nie mogłam się odnaleźć w ich opowieściach z wydarzeń biurowych. Nie wyobrażam sobie puki co aby nie spędzać całego dnia z moim kochanym okruszkiem.
-
A ja czekam do konca 6 miesiaca, ale Jula wylacznie na piersi jest
wczesniej zaczne tylko kaszki jakies dawac-na swoim mleku tez mozna robic? A podawac bede chyba z takiej butelki z lovi z lyzeczka zamiast smoczka-musze zamowic w gemini przy okazji, bo przeciez to dziecie niebutelkowe
-
Sto lat dla dzieciaczkow
niech rosną zdrowo skarby:)
U nas wczoraj była pierwsza marchewkaAdas nie krzywil sie , memlal ladnie ale bardziej yo łyżeczka interesowała jako gryzak hehe ale powolutku do przodu
Jutro znowu kontrola u lekarki z wynikami krwi moczu i zelaza i przy okazji podpytam co robic z tym bolacym brzuszkiem i o zmianę mleka bede pytac bo to chyba po tym bebiku ma problemy. ..
U nas Adas spi na brzuszku i w dzien i w nocy. Inaczej sie budzi i rzuca hehe
A na boki to nie ma szans szybko sie przekrecaRudzia, Krysti ~~>, iwonka1077 lubią tę wiadomość