Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pannaniedzwiedzia wrote:Drogie Kwietniówki, waszym pociechom może wyrzynają się już ząbki? Jak to rozpoznać? Polecacie jakąś maść przeciwbólową, której stosowanie nie zaszkodzi jeśli mylnie odczytuję objawy ząbkowania?
Koleżanka mi poleciła też ale jeszcze nie stosowałam .
Jeszcze Bobogel słyszałam ze jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:35
-
Ale skwar jeny... byliśmy u lekarki mamy zmienione na bebiko comfort mam nadzieje ze pomoze juz 3dzien kupy nie ma. Wieczorem nie bedzie to czopa zapodaje. Nigdy nie mialam tak marudnego dziecka nawet kolki były bardziej znośne serio... masakra jestem wycienczona wszytko jest bee od kilku dni
Aa sutki to mnie tak pieką z tego ssania ze szok musze wysmarowac i na golasa pochodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:19
-
Pannaniedzwiedzia Adas nie chce pic nic poza mlekiem. Probowalam wode, herbate koperkowa, herbate koperkowa z jablkiem, herbate owocowa i za nic na swiecie nie chce
-
nick nieaktualny
-
ja też miałam wrażenie że małemu idą zęby. Kilka dni był bardzo marudny, dziąsła zrobiły się białe a rączki Antosia cały czas wędrowały do buźki. Ale przeszło
Dodatkowo ja zaczełam ząbkować po skończeniu 3 miesiąca a mąż 4
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Młoda damo a spróbuj z kieliszka albo takiego specjalnego kubeczka medeli. Kosztuje 6 zł w aptece. Albo strzykawka. Tez się boję ze u nas będzie ten problem. Póki co na szczęście pierś. Jutro mamy szczepienie ale nie chcę już drugi raz przekładać.
na szczęście na 16.
-
MłodaDama wrote:Ale skwar jeny... byliśmy u lekarki mamy zmienione na bebiko comfort mam nadzieje ze pomoze juz 3dzien kupy nie ma. Wieczorem nie bedzie to czopa zapodaje. Nigdy nie mialam tak marudnego dziecka nawet kolki były bardziej znośne serio... masakra jestem wycienczona wszytko jest bee od kilku dni
Aa sutki to mnie tak pieką z tego ssania ze szok musze wysmarowac i na golasa pochodzić.
Młoda Damo a próbowałaś podać dziecku surowe jabłuszko? Nam pomogło na kupki[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulcia myslalam o soku bardziej moze podam ale raczej jak kupki nie będzie dam czopka dzisiaj.
Edit. No i jest kupsztal gęsty marchewkowyoby bylo lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:43