Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:My powinniśmy iść na szczepienie za tydzień, ale wypadnie tydzień później, bo lekarka ma urlop.
Bo my właśnie teraz też bedziemy szli na szczepienie drugie dopiero .
Pierwsze miał w Szkocji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:40
-
Antoś dzisiaj zjadł ziemniaczka z marchewką i pietruszką
Ale się zajadał hihi baardzo mu smakowało. Przez chwile przestawałam podawać bo się z mężem zagadałam to był ryk. Mam małego żarłoczka, waży już 6,9 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:13
mimka84, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Sofii spi bardzo nie spokojnie
przez zeby na pewno.. co chwile sie budzi
a dzis tak sie slinila jak nigdy!! Caly bodziak mokry..slina ciekla ciurkiem..
A ja mam kontuzje.. buuu chyba jakos nie tak cwiczylam wczoraj rece na silowninie moge reki podnosic bo boli
-
Aguś86 wrote:Krysti to już trzecia hexa
Później polecimy z pneumo, bo póki co dostał 2× hexa+rota i teraz czeka nas sama hexa.
Infarnix Hexa od początku 5w1
Na pneumo i Rota nie szczepimy wogóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 07:11
-
Myslicie ze moge na noc Sofii smarowac dziaselka zelem ?
Ja nie wyrobie.. cala noc sie wierci, kreci glowa nerwowo,krzyczy przez sen! To jest masakra jakasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 07:21
-
Rudzia, współczuję bólu ręki, ale zazdroszczę natchnienia na siłownię i ćwiczeń. Ja nie cierpię wysiłku fizycznego, kiedyś z mężem chodziłam przez 2 mies dwa razy w tygodniu i to była dla mnie mega męczarnia.. A mojemu brzuszkowi po ciążowemu trochę ćwiczeń by się przydało
-
Dziewczyny, które mają szumisie, czy one nadal uspokajają wasze dzieciaki? Bo ja kilka razy zbierałam się żeby go kupić i w końcu odpuściłam myśląc, że to tylko sposób na noworodka, ale od rana mały marudny, nic go nie uspokajalo i włączyłam suszarkę z Youtube i od razu zasnął więc znowu wróciła myśl czy by go nie kupić.
-
Juhu tęskniłyście?
Powiedzcie , że tęskniłyście no powiedzcie
Żyję się mam nawet nawet ale nie chce mi się nic. Musze nadrobić troche forum coby coś na czasie być.
Lili śpi a ja spadam na orbitreka chociaż 20 min.
A i zaczynam dzisiaj wyzwanie 30 dni przysiady któraś chętna? Samej mi się nie będzie chciało.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80f757e879fd.jpg
do tego dołączam taki zestaw
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6640edea749.jpg
1 tydz 1 seria , 2 tydz 2 x seria 3 tydz poniedziałek wolny 3 x seria , 4 tydzień pon wolny 4 x seria.
Która chętna która która która?
-
Witam się w ten upalny dzień! wszystkie dzieciaki dziś takie marudne czy tylko mój syn?
Alicja, Piotrek nadal przy szumisiu się uspokaja i szybciej zasypia. No chyba, że jest wściekły na maxa- wtedy szumiś wypada marniewtedy tylko przysiady dają radę
Choć nie ukrywam, że teraz już szumiśka używamy coraz rzadziej.AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Ahahahahaha mf normalnie humor mi poprawiłaś. Głośno jeszcze o mnie nie było a i Ja sama piję melise 3 x dziennie bo inaczej bym wysiadła:)
Generelnie mam ją ochote udusić ale szkoda mi dzieci bo jak pójde siedzieć a mąż zagramanicą to jak mi się jej nie uda udusić to jeszcze mi ich na wychowanie weźmie i będzie katastrofa:D
mf, Auro lubią tę wiadomość
-
Ziolko, dzięki za odpowiedź. Mój też marudny cały dzień przez to gorąco i dużo śpi.
Mam depresję, wróciłam z drugiej rehabilitacji z małym, siedzę i rycze bo te ćwiczenia co kazała robić to jakieś akrobacje, ryk na maxa całe 40 min wizyty małego.. Już mam doła jak pomyślę, że trzy razy dziennie tak katować dziecko. Czy któraś z was co chodziła na rehabilitację ze względu na asymetrie też musiała tyle ćwiczyć?
Iwonka, napisz na priv jak tam było w poniedziałek. -
Ja od kiedy chodzimy na cwiczenia i mamy zalecone ćwiczenie w domu to mam wrażenie ze nic innego nie robie tylko męcze to dziecko.
Ale pociesze cie że Tomuś się przyzwyczai i nie będzie juz tak płakał. Teraz to dla niego coś nowego i protestuje ale czym częściej będziecie ćwiczyć tym lepiej.