Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksawa możesz tez wykąpać Nelkę, żeby ją ochłodzić
My bylismy dziś rano 2h na dworze i szybko uciekliśmy jak zrobiło się cieplej. Teraz siedzimy w domu ze spuszczonymi roletamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 18:13
Ksawa lubi tę wiadomość
-
ja ze starszakem bylam u super neurolog.. dr Potakiewicz ul.sloneczna 50. 6 lat temu tel 602764370. super lekarka z doswiadczeniem,
pozniej spotkalam wielu lekarzy ale te doktor pamietam jako bardzo oddana dzieciom z super ppdejsciem, zrozumieniem i ogromna wiedza -
Ksawa wrote:Ulka a dlaczego to ulewanie? biedne malenstwo...
nie pamieta czy pisalas ale badaliscie pod katem refluksu ?
no wlasnie nie wiemmój lekarz twierdzi ze jak mały przybiera na wadze to mam sie tym nie przejmowac. Mnie to jednak troche martwi. Moze zasiegne porady innego lekarza? Ten refuks mozna jakos stwierdzic badaniami?
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
lysinka to próbuj też byłam pzrerażona ale spacery codziennie skutecznie wzmocniły girki i idzie naprawde fajnie.
mf kochana też karmie małą cyckiem i ćwiczę, przecież wolno a nawet wskazane jest by troche się poruszać by kości nie strzykały.
8485 jak to zostałaś usunięta z fb?
My dzisiaj leżing na lezaku i smażing woje cielsko:D Mała dała do wiwatu gorąco zisiaj jak cholera i już mi się dom nagrzał psia krew.
Odliczam czas do przyjazdu małza bo nie ma go juz 2 miesiące i chyba mi się teskno zrobiło. A i przydałby się seksik bo my jeszcze nic od października:DDDDD
-
nick nieaktualny
-
Matkoooo nie da sie żyć!!
Nikt nie ma siły pisać postów
Idę pod zimny prysznic (ciekawe co na to moje cycki).
Cześć Aga
Edit! AAA dziewczyny karmiące! nosicie może biustonosze z fiszbinami? bo ja się przymierzam, ale nie wiem czy to dobry pomysł ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 21:51