Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka, no wlasnie badanie refluksu robi sie w szpitalu.
bo jest taki fizjologiczny u wszystkich dzieci - miesnie musza popracowac i zanika do 6 miesiaca a jest taki co trzeba leczyc. i ten drugi badaja w szpitalu...
jak nic sie nie polepsza i jak malenstwo placze po jedzeniu jak lezy to chyba trzeba z lekarzem powaznie pogadac...
u nas Anielka bardzo ulewala ale jakos jej przeszlo, nawet nie pamietam kiedy
teraz tylko zawsze musi pozadnie odbic a w nocy karmie na spiaco i jest ok
poobserwuj czy placze jak kladziesz- bo wtedy boli
-
Ulka, no wlasnie badanie refluksu robi sie w szpitalu.
bo jest taki fizjologiczny u wszystkich dzieci - miesnie musza popracowac i zanika do 6 miesiaca a jest taki co trzeba leczyc. i ten drugi badaja w szpitalu...
jak nic sie nie polepsza i jak malenstwo placze po jedzeniu jak lezy to chyba trzeba z lekarzem powaznie pogadac...
u nas Anielka bardzo ulewala ale jakos jej przeszlo, nawet nie pamietam kiedy
teraz tylko zawsze musi pozadnie odbic a w nocy karmie na spiaco i jest ok
poobserwuj czy placze jak kladziesz- bo wtedy boli
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Julek ostatnio ma nerwa, że mu się cała zabawka nie mieści w buzi. A jak mu zabiorę żeby się uspokoił to się wkurza jeszcze bardziej.
Zakup kołnierza do pływania był najlepszą decyzją ever.mimka84, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny . Szlag by to trafil wdalo mi sie zapalenie piersi ; ( walcze oby przeszlo . Ledwo w stalam pelna piers to se sciagnelam bo mlody spal wrocilam do wyra po chwili się obudził to zjadl i co uczucie jakby grypsko tempka 37 poszlam pod prysznic patrze na piersi a tam czerwona plama bolaca twarda... masakra.. na razie tempka nie wzrasta powyzej 37 boje sie tylko czy nie mam tam juz ropy bo zauwazylam zolta plame mleka i nie wiem czy schizuje czy co. Sciagnelam teraz mleko nie smierdzi ale sama nie wiem boze.. jutro lekarz jak sie uda. Bo okazalo sie ze niie jestem ubezpieczona !!!
-
Krysti! Znak zapytania! Błagam Cie.
"Znak zapytania (pytajnik) – znak interpunkcyjny, służący do określenia intencji osoby mówiącej, która chce otrzymać dane informacje od osoby pytanej (wyjątkiem jest pytanie retoryczne). Znak zapytania kończy zdania pytające."
Wikipedia.
Tylko się nie obrażaj. Plis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:06
mf, Amy_ lubią tę wiadomość