Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pannaniedzwiedzia wrote:Co sądzicie o zamianie gondoli na spacerówkę już teraz? Ortopeżka sama zaproponowała żebyśmy używać spacerówki pozycji półleżącej ale nie wiem czy nie jest jeszcze za wcześnie.
Też się zastanawiam nad spacerówką.
Zobacze najpierw jak to będzie wyglądać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:14
-
Hej kochane
Ja od 2 dni w Łodzi jestem. Dzisiaj miała Lilka zabieg na przetykanie kanalika łzowego. Był całkowicie niedrożny więc mus był. Płakała niemiłosiernie , a ja razem z nią. Po cycku zapomniała i gęba cieszyła się od ucha do ucha. Teraz odsypia a ja zaraz ide się ufarbować
Żiółko ja nosze zwykłe biustonosze, dla mnie te do karmienia się nie nadają bo mało usztywniają biust a mam wielki i wyglądałam jakbym bez chodziła. Jak karmie to odpinam z tyłu i cyca wyciągam. Są to pół usztywniane biustonosze na fiszbinachziolko lubi tę wiadomość
-
Wow już spacerówki? to ja też muszę swoją wyciągnąć i wypróbować
Jaga, no właśnie ja też mam spory biust, a w sobotę byłam na wieczorze panieńskim (tak tak! matka na imprezie!) i założyłam z fiszbinami, żeby nie wyglądać jak zdechła krowa
ale w domu wygodniej mi jednak w staniku do karmienia. Jakoś tak swobodniej.
Współczuje płaczu!! -
A ja puki co zostaję najdłużej jak się da przy gondoli, bo mi się ona podoba, a wersja spacerowa nie bardzo. Mojemu synkowi raczej wszystko jedno, bo i tak śpi na prawie każdym spacerze, więc wygrywają względy estetyczne
Ewelcia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja jestem rozczarowana gondolą - bym ją nawet i za darmo oddała. Właśnie pierwszy raz wypróbowałyśmy spacerówkę
. Chyba Natka ją zaakceptowała - przysnęło jej się w niej czego nigdy nie robiła w gondoli, nawet jak była bardzo śpiąca i rozwrzeszczana.
Tym samym uważam sezon spacerówkowy u nas za rozpoczętyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:02
mimka84, liloe, Gosha, mantissa, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
A można dostać namiary na grupę na facebook? Mam Tako Moonlight Love Story i szczerze powiedziawszy nie wiem z czego wynikają opinie o nim na ceneo
. Moze spacerówka będzie lepsza, ale gondola to koszmiar. Córka jej nienawidzi i prawie w niej nie jeździła a i tak gondola pękła na szwie.
-
Pannaniedzwiedzia, no to rzeczywiście lipny ten wózek. Opinie to chyba trzeba z rezerwą czytać. Ja kupiłam wózek, o którym nie ma praktycznie żadnych opinii, a jestem z niego bardzo zadowolona. Mały gondole lubi, zawsze śpi na spacerach. Mam babyactive shell eco.