Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas juz merchewka tez byla i Sofii uwieeeelbia ja!
hehe..zero krzywienia a wielka radosc ze zblizajacej sie do buzi lyzeczki
dzis kolej na ziemniora
Amy_, Aguś86, iwonka1077, lysinka, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Antoś też uwielbia spać na boczku, a ostatnio nawet na brzuszku
U nas już zaakceptowane jabłuszko i marchewka. Ziemniaczek był wczoraj i niezbyt smakował,ale... dziś powtórka będzieKrysti ~~> lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Dzięki dziewczyny Marcelek przesyła buziaki dla ciotek
całkiem zapomniałam bo dziś dopiero usiadłam
Aha i gratki dla innych dzieciaczkowWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 12:19
Aguś86, lysinka, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Mój dziecko dziś tylko rączki, do tego przez to że sciagalam mleko to małemu nie chce się ssac niby je ale tylko to co mu łatwo zleci, leniuszek mój...
Na razie trochę ściągam trochę cycek i jakoś dalej lecimy z karmieniem
Rudzia pewnie przypadek ze nie ma popatrz w innych albo sama ugotuj ziemniaczka z marchewką czy pojedyncze jeszcze dajesz?? -
Julek dziś pierwszy raz posmakował marchewke. Bo nie moge powiedziec ze zjadł, tylko liznal.
najpierw otwieral dzioba, ale nie szło ściąganie z lyzeczki, później wystawiał język a potem znudzilo się siedzenie.
ale będziemy dalej próbować jak humor będzie lepszy, bo ostatnio się zmienia co 5 minut.
Edit: Dziewczyny, czy może któraś z was używa tapatalk na telefonie i wie jak dodać nasze forum? Cos nie mogę tego ogarnąć... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:45
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wieki mnie tu nie było
Moja Karolinka obraca się z plecków na boki jak ją położę na macie lub na kocu i się przekręca
W sobotę i niedziele u nas był groszek i jest zaakceptowany dziś była dynia i póki co bólów brzuszka nie ma zobaczymy jutro jeszcze
Potem kalafior,pasternak i owoce
Zakupiłam też soczek z dzikiej róży i marchewki ale to za pare dni dam z wodą troszkę spróbować
Jutro wybieramy się na szczepienie...boję się na sama myśl,ostatnio wyszliśmy z zabiegowego i płakałam razem z nią,ludzie się tak patrzyli jak na idiotke
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Mimka w mojej przychodni pracują lenie..
Na ostatnie szczepienie umawiałam się 3 tygodnie!! a to nie dziś bo coś tam to nie wtedy bo coś tam zawsze dzwoniłam do rejestracji i się pytałam który lekarz przyjmuje i czy moge przyjść.. teraz już nie dzwonię.
Wtedy jak sie okazało mialo być dużo osób u lekarza i mnie nie przyjmie.. wkurzyłam się na maxa bo 3 tyg mi zwleka z tym szczepieniem poszłam i co? puuuściutko.. siedziały france w rejestracji i gadanie o dupie marynie.. na odchodne powiedziała że prosze mi więcej w środy na szczepienia nie przychodzić.. jutro wtorek ciekawe czy będą akcje odstawiać.
aaa i za pamięci plasterek zmniejszający ból musze kupić co Sylwia polecała
dobrze że sobie przypomniałam.
Trzymam kciuki za KornelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:09
mimka84 lubi tę wiadomość