Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy ma któraś z was generator pary.
Jakiej firmy polecacie .
Ja zastanawiam się nad Tefal ale niewiem czy warto.
Mam tyle prasowania że tylko to ratuje bo inaczej zima mnie zastanie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 13:59
-
mimka84 wrote:Eeee tam, uwierz, bez prasowania da się żyć, ja już nawet nie pamiętam jak moje żelazko wygląda
Ale czas wziąść sie za to .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:21
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Amy, super to zrobilas.
Naprawde wzruszylam sie
Agus nie czuje sie jakos zle ale nie mam okresu, jakis wielki brzuch mi sie zrobil i ostatnio bolal mnie dziwnie. Zrobilam test i wyszedl negatywny i zostailam go na polce a po 5 godzinach druga kreska ... nooo mam nadzieje ze po kilku godz test jest juz niewazny...
poki co staram sie nie myslec o tym
mimka, potwierdzam, ja tez prasuje okazjonalnieAmy_, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:29
Ksawa, mimka84, Amy_, Aguś86, Krysti ~~>, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
ja mam nadzieje ze Amy zgodzi sie zrobic kolejne np na 6 miesiecy - tak co kwartal
Agus, zrobilam na drugi dzien rano- negatywny ale od razu wyrzucilam ...
nawet nie chce myslec... jestem po 2 cesarce i bylabym chyba przerazona stanem brzucha w razie co ...
-
Ewelcia wrote:Jest pecherzyk 10mm i niestety torbiel 60mm napisze pozniej wiecej
Hej, Gratuluję narodzin Bliźniaków. Mam pytanie do Torbieli. CO się z nią stało? Czym zaleczyłaś? Ja mam termin na marca 2016. i w gratisie torbiel 7 cm po stymulacji clo,
Pani Doktor nie kazała się nią martwić. Jednak w postach znalezionych jedynie od Ciebie mogę uzyskać informacje jak to wyglądało w praktyce?
Dziękuję. -
Ksawa wrote:Amy, super to zrobilas.
Naprawde wzruszylam sie
Agus nie czuje sie jakos zle ale nie mam okresu, jakis wielki brzuch mi sie zrobil i ostatnio bolal mnie dziwnie. Zrobilam test i wyszedl negatywny i zostailam go na polce a po 5 godzinach druga kreska ... nooo mam nadzieje ze po kilku godz test jest juz niewazny...
poki co staram sie nie myslec o tym
mimka, potwierdzam, ja tez prasuje okazjonalnie -
Renka ja miałam torbiel ponad 7 cm. Nie zmniejszają się bardzo długo i potem w badaniach była opisywana jako guz na jajniku. Na usg 25 tygodnia zmniejszyła się do 5 cm a potem macica była za duża i nie było jej widać. Miałam robione markery nowotworowe i one wyszły ok. Kolo38 tygodnia byłam na konsultacji w szpitalu w którym rodziłam czy guz da mi urodzić naturalnie i juz go nie było widać. 6 tygodni po porodzie usg kontrolne i guza nie było. Nigdy mi nie dawał żadnych objawów. Nic mi się z nim nie działo. U mnie to prawdopodobnie endometrioza i jak urodzenia tyle dzieci ile chce do końca życia będę na prochach.