Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny strasznie Wam współczuję tych nocy!! Piotrek miał kilka takich jakiś miesiąc temu i pamiętam, że chodziłam nieprzytomna. Na szczęście teraz przesypia zazwyczaj całą noc od 22 do 6 rano
czasem zdarzy mu się pobudka koło 3 na cyca a tak to śpi jak zabity. Ale jak widać po Waszych dzieciaczkach szybko może mu się to zmienić.
Krysti wow odważna decyzja! powodzenia w takim razie no i faktycznie, może tym razem będzie mała księżniczka!
My byliśmy dziś na szczepieniu, Piotruś jak zwykle płakał jakby był obdzierany ze skóryale zaskoczyła mnie jego waga bo waży 7700! a ja się zastanawiałam czemu mnie tak ręce bolą
no i długi 70 cm także niezły kloc już jest
Krysti ~~>, Ksawa, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Angela-mysalam dzis o Was! Jak urlop we Francji?
Wróciliśmy wczorajWakacje udały się tak jak chciałam, Martyna spisała się na medal. W drodze do mamy zaczeła marudzić jakieś 200 km przed a jak wracaliśmy wyjechaliśmy po jej kąpieli to nie marudziła w ogóle. Zatrzymywaliśmy się głównie na jedzonko i zmianę pieluchy
mf, Aguś86, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Krysti powodzenia
Może teraz córeczka?
Jedno po drugim najlepiej ,ubranka mam po Ignacym na noworodka uniwersalne i wiele innych rzeczy .
Szkoda oddawać bo są śliczne
No i nie zapomne instrukcji obsługi noworodka,a tak potem znów przerabiać odnowa co i jak eee.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:36
Aguś86, Ulka84 lubią tę wiadomość