Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam !
dawno mnie tu nie bylo
ale wlasnie jestesmy po przeprowsdzce! O matko ! Nienawidze przeprowadzek!
aaaa chwale sie! Mamay pierwszego zabka!Aguś86, AlicjaaA, Ulka84, Gosha, Krysti ~~>, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ja rozszerzyłam diete gdy Adam miał 4 miesiące i tydzień. Na dzień dzisiejszy wcina pół słoiczka warzywek wiecej nie zje a od czwartku na podwieczorek pół słoiczka owocow , były jabłuszka wczoraj lizał brzoskwinie hihi jak wsciekły, dzisiaj bananek ;] no i kaszke bobovita bananowa mu rano daje tak poł porcji zje hehe. Od dzisiaj dania z mięskiem ;] dzisiaj jarzynkowa z kurczakiem :}
Ja mam wózek Riko nano i ma dla mnie tylko dwa plusy , duza gondola i lekkosc prowadzenia ;] nie kupiłabym drugi raz, ciekawe jak spacerówka sie spisze.
A ja znowu mam zastój mleka. Myslałam,ze to zapalenie piersi ale nie to zastój. Znowu piers bolesna i to ta sama co niedawno ;/ ale lzej niz wtedy bo nie mam temperatury tylko piers boli i czerwona plama jest. Takze walczymy ;/
Rudzia gratki ząbalka hihi my czekamy ale widze jest coraz bliżej hihi ;] ooo i manti gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:43
-
Mantissa i Rudzia, gratulacje pierwszych ząbków
Wydaje mi się, że chyba i u Tomcia niedługo coś będzie bo zrobił się bardzo marudny i palcem ciągle dotyka dziąseł na dole w okolicy jedynek.
Rudzia, dobrze, że przeprowadzkę masz już za sobą. Na pewno to nic przyjemnego, tym bardziej, że miałaś do spakowania też mnóstwo ciuszków i akcesoriów swojej małej księżniczki. Ale teraz pewnie będzie wam wygodniej
Młoda Damo, oj biedna ty z tymi zastojami, współczuję..
Mimka, cieszę się, że i Kornisiowi przypadła kostka do gustu. U nas jest tak często eksploatowana, że z tych tasiemek zaczęły już nitki wystawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:35
mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ktore wprowadzaja gluten jak mam to robic? Nie mam pojecia. Ugotowac np manne bobovita i dac pol łyżeczki a reszta. No bo jak ugotowac lyzeczke manny choćby zwyklej co my jadamy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:49
-
Czyli pół łyżeczki surowej kaszki np do dzisiejszego bananka ze słoiczka?
sierotka jestem mimo,że pisze wole dopytać
. Kupiłam właśnie przed chwilą zwykłą kaszkę manną z bobovity
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 12:48
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor mamuśki
My nadal KP bo ktoś pytał. Wprowadziliśmy niedawno kilka nowości, typu jabłuszko, marchewki, dynia ziemniak po czym tez słoiczek suszonych śliwek bo po marchewce jest mały problem z kupką.
Z wózka jestem mega zadowolona, mamy Muum matrix, lekki zwrotny i w gondolki/foteliku podnoszone oparcie co jest teraz super sprawą
MŁODA DAMO mi takie zastoje zdarzają sie jak ubiorę czasami zły cyckonosz, gdzues tam ucisnie i wieczorem gotowe...Krysti ~~> lubi tę wiadomość