Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AlicjaaA wrote:Mf, jak widać kwestia terenu po którym się jeździ, no i co komu wygodnie. No mi było bardzo ciężko go prowadzić, bo przywykłam do swojego, który jedną ręka można prowadzić i zakręcać. Ja mam babyactive shell eco- mało znany i mało o nim opinii, ale naprawdę jestem z niego zadowolona.
Krysti, a co nie gra w foteliku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:16
-
AlicjaaA wrote:Ale co, Ignaś nie lubi w nim jeździć? Nie wygodnie mu? Ja mam taki zwykły z zestawu 3 w 1 od wózka i Tomek go lubi. Dobrze mu się w nim śpi i jak idę do rodziców to biorę go do nich jako bujaczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:26
-
AlicjaaA wrote:Krysti i tak nie długo będzie trzeba już nowe kupować bo dzieciaki szybko z nich wyrosną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:36
-
witam się i ja
Ja z wózka jestem mega zadowolona. Mam Mutsy Evoprzede wszystkim za łatwość w prowadzeniu dzięki skrętnym kołom
Antoś te z przekręca sie na brzuszek, ale nie zawsze to mu wychodzi. Od 2 czy 3 dni zaczął z nami "rozmawiać" i piszczeć
U nas Antoś słoiczek wcina między jednym a drugim mleczkiem. Tylko ja zazwyczaj sama gotuje.
Krysti ~~>, AlicjaaA, Gosha lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
AlicjaaA wrote:Mf, jak widać kwestia terenu po którym się jeździ, no i co komu wygodnie. No mi było bardzo ciężko go prowadzić, bo przywykłam do swojego, który jedną ręka można prowadzić i zakręcać. Ja mam babyactive shell eco- mało znany i mało o nim opinii, ale naprawdę jestem z niego zadowolona.
Krysti, a co nie gra w foteliku?
Ja jechalam wozkiem kolezanki (skretne kola, lekki wozek) do siebie i moim bylo duzo latwiej po tych wertepach
A o wyborze zadecydowala m.in. lokalizacja w jakiej mieszkamy-2,5km do najblizszego sklepuswietnie sie sprawdza wtedy metalowy koszyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:44
AlicjaaA lubi tę wiadomość
-
Ulka, to mój Tomuś mimo rehabilitacji jeszcze na brzuszek sam się nie przekręca, choć większość ćwiczeń teraz właśnie trenuje przekręcanie na brzuszek..no nic, mam nadzieję, że niedługo też załapie.
Dziś za to po raz pierwszy złapał się za stopki rączkami -
Moja przyjaciółka kupiła rico nano, ale wymieniła na bebetto luca bo rico okazał się dla niej za wysoki. Ona jest niziutka i ten rico bardzo ją przytłaczał. Jej nowego bebetto jeszcze nie widziałam, ale twierdzi, że jest z niego zadowolona bo jest o wiele niższy.
-
Ja co dziennie po 19 godzinie kąpie Ignacego.
A po 20 zawsze zasypia sam .O 24 się budzi na jedzenie i
Zasypia po odbiciu i śpi do 5 rano, po przebudzeniu zje i nie śpi do 8 czasem 9 z czymś ,po czym zasypia na godzinke ,i jeszcze w ciągu dnia ma dwie drzemki.A u was jak jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 22:08