Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i mamy 5 miesięcy ale ten czas leci oj oj.
Ale wstałam wypruta jakos glowa mnie boli pospalabym ale Adam mi pod nosem tak marudzi i ciagle nannanamamamama i placz ehhhAguś86, ziolko, Gosha, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
hej
Moj tez robi akrobacje. Ostatnio go zostawilam na pare minut bo nie moglam go uspac. Poplakiwal sobie troche i jak juz zaczal beczec na cale gardlo to poszlam do niego. Wchodze, patrze a te odworcony dokladniutko o 180° czyli nogi w kierunku poduszki. Lezal na plecach ale wiem ze wmiedzyczasie byl na brzuchu bo slyszalam jak sapal i beknal;P
ZIOLKO - moj robi duzo kup tez. Zaczyna produkcje juz ok 4 nad ranem.
Ksawa, ziolko lubią tę wiadomość
-
Jej i co jeszcze u nas.
Nocne przewracanie się na brzuszek
Na śpiąco potrafi się przewrócić skubaniec .
Muszę go poprawiać .
W łóżeczku jak się przewróci to nogi między szczeblami lądują
Śpiewy poranne są też haha
Zabawa rączkami swoimi i moimi .
Dotyka mi twarz
Wszystko go interesuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 11:34
mantissa, ziolko lubią tę wiadomość
-
My jesteśmy na 4 od kilku dni:)
-
O kurcze, wchodzę po dłuższym czasie z nadzieją nadrobienia kilku stron, a tu takie pustki... No już nie mówcie, że tak się dzieciakami non stop zajmujecie
U mnie wczoraj cały dzień gości. Była koleżanka, z którą nie widziałam się 3 lata bo mieszka w Anglii. Przyszła z synkiem dokładnie miesiąc młodszym od Tomka. Mina mojego syna po ujrzeniu innego dziecka niż własne odbicie w lustrze- bezcenna
My też na pieluchach 3 i to puki co dobre są pampersy, a dady jakieś większe się wydają i w nich musiałam tak zapinać rzepy, że prawie na siebie nachodziły, więc odstawiłam je na później i puki co zużywam zapasy pampersów.
Z zalando nigdy nie zamawiałam, choć parę razy już się czaiłam, ale jakoś nie wyszło. -
Hello mamuśki!
My nadal na 3 pampersach i mam wrażenie ze Kuba jeszcze długo z nich nie wyrośnie, kruszynek mój.
Dzisiaj po raz pierwszy wyciągnął do mnie rączki jak był na rękach u babci aż mi sie miło zrobiło. Potem załapał o co chodzi i ktokolwiek go brał na ręce to szukał mnie wzrokiem i wyciągał rączki... Cudaczek mój
ALICJA mój tez zareagował vardzo entuzjastycznie jak zobacz ostatnio bobasa takiego jak on, a po chwili mu sie juz tylko przyglądał, nie spuszczał z niego oka
KRYSTI ja na zalando zakupów jeszcze nie robiłam ale widze Ty szalejesz zakupoholiczko jak zawsze luuuubie tomimka84, Krysti ~~>, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość