Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula dostala na chrzest Przyrzad gimnastyczny z zyrafa fisher price
http://m.empik.com/fisher-price-przyrzad-gimnastyczny-3w1-fisher-price,p1105362460,zabawki-p
Gra, swieci, Jula jest zachwycona, co prawda nie ma jak sie tam przewracac, ale jest dobra tez na etapie siedzenia i stawania -
Ustronianka ja juz żadne nie polecam poza mata z pianki. Na takie normalne to już dzieci są za stare. Teraz hitem jest ćwiczenie obrotów wiec na łóżku zostawić nie można, palaki z maty ograniczają ruchy i tylko na piankach lezymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 11:57
mimka84, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie dziecko powinno siedziec niby... ja ogolnie podchodze do tej metody sceptycznie... chce gotowac sama... poki co odliczam dni do pol roczku, bo troche mnie meczy ostatnio kp... Jula jest marudna, mimo, ze nie ma zebow, to gryzie-wczoraj az krzyknelam z bolu-Jula tak sie wystraszyla, ze sie poplakala...
Na dniach ma przyjsc kaszka ryzowo-jaglana i chce podac chociaz raz za kiedy... taaaaak, wieeeem, ze wylacznie kp do konca 6 miesiaca, ale jestem zmeczona... -
Mf glowa do gory i próbuj podawac cos oprócz mleka jesli chcesz i to bez wyrzutow. Ja mam tak samo jestem wykonczona karmieniem piersia i nawet lekarka powiedziala ze spokojnie moge probowac juz jak skonczyl 4 miesiace
nic mu sie nie dzieje zajada ze smakiem ale akurat jeszcze pokarm staly u nas nie zastepuje posilku mlecznego moj synek mimo jedzonka potrzebuje mleczka ale to kwestia czasu na spokojne
kazde dziecie jest inne i jedne zjedza duzo i mleczka juz nie chca a inne mniej i dopijaja mleczkiem
ja właśnie chcialam troche odciazyc pokarmem stalym zeby choć jedno karmienie poszlo ale na to jeszcze musze poczekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:11
-
nick nieaktualnyMF bez obaw próbuj rozszerzać skoro jesteś zmęczona. Ja juz od kilku dni wprowadzam Mikiego w świat jedzenia. Dostał już kaszkę Holle z moim mlekiem,potem kaszkę manne Nestlé bezsmakową. Kupy ok bez bólu brzuszka. Potem zjadł marchewkę, cukinię z ziemniakiem. Wsuwa aż się trzęsie
dziś dostał gruszkę ze śliwką bo po marchewce kupa nie wychodziła...2 godziny później kupsztal jak się masz
Gotuję mu sama na parze.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Agus-Jula wiecej raczej, 6150 wazyla 3tyg temu jak u bratowej ja wazylam... jutro mamy szczepienie to Ci napisze dokladnie
Moj cyckowy potwor budzi sie dzis co 1,5-2h ns cyca! Masakra! Czasem nawet nie 1h mijala... o co kaman?Aguś86 lubi tę wiadomość
-
U mnie od 2 dni identycznie. Jestem mega zmęczona, zła, rozdrażniona tym jego ciągłym marudzeniem. Dziś to już czuję się i wyglądam jak zombie
Już nie wiem co robić, daję espumisan, że może brzuszek i smaruję dziąsła, że ząbkowanie, ale jakoś nic za bardzo nie pomaga. Marzę o choć jeszcze z pół godz snu..!!!
-
upały przesypiała normalnie z jedną pobudką około 3 w nocy i później budziła się rano po 7 ... teraz w dzień nie jest marudna , jedynie co to nadmiernie się ślini i daje rączki do buzi . wiec czemu teraz tak częste budzenia nie wiem . karmie ją na pół przytomna i zasypiam . ja chce zeby moje dziecko wróciło
-
Dokladnie! Masc na zabki nie pomaga, espumisan tez nie... co prawda w dzien tez jest bardziej marudna-w poniedzialek pomogla masc na dziaselka, pozniej dalej bolalo i chcialam dac paracetamol, po 0,5ml zwymiotowala... sprobowalam sama tego-toz to tak slodkie, ze masakra!
No u nas od dluzszego czasu byla jedna pobudka ok 4 i pozniej spanie do 6-7... chwilowe zawahania, dwie pobudki ok... ale milion?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:00
-
A jeszcze dzisiaj szczepienie... od neurolog mamy wskazanie, zeby byl krztusiec acelularny-powiedziala, ze maja nam zrefundowac-nie wiecie jak uznaja takie wskazania od neurologa? Czy faktycznie zrefunduja? Jesli nie, to nie wiem... chyba wykupie... tyle dylematow... i to po takiej nocy ;(
-
U mnie takie dziwne podbudki nockowe byly kilka razy nie wiem dlaczego. Teraz znowu jakis czas spokoju i dzisiaj znowu koszmarna noc. Zasnal o 22 pobudka o 2 i o 5 no i teraz o 8,15 juz nie spi. Jestem wypompowana. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 08:27
-
nick nieaktualnyMiki od początku ładnie spał. 2/3 pobudki tylko na jedzenie po 10 minut i śpioch... od półtora miesiąca budzi się co godzinę, półtorej góra 2
tylko pierwszy nocny sen 4 godziny. Nie wybudza się, chodzi o cycka i to tyle o ile żeby się napić i skontrolować, że jestem
nie wiem jak to zmienić, chyba muszę przetrwać...