Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mf, jak to czym? cycem
ale pani doktor podejrzliwie pytała czy przypadkiem NA PEWNO niczym go nie dokarmiam
no cóż, na pewno! i narazie nie zamierzam tego zmieniać co by go jeszcze bardziej nie utuczyć, bo jak ja go będę nosić??
Ustronianka może to ząbki? budzi się z płaczem czy tylko marudzi? współczuję Ci bardzo tych nocnych pobudek -
Ustronianka a reagujesz od razu? bo Piotrek czasem się obudzi, pomarudzi, powierci się i zasypia. I też pcha cały czas paluchy do buzi a ząbków nie widać
Aguś to super, że Zuzia zadowolona! jak to jest, że matki się bardziej stresują niż dzieci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:10
-
widze, że nie tylko u mnie problem ze snem i krzykiem nad ranem
Antoś zaczyna nad ranem marudzić a później przechodzi to w krzyk! Oczywiście nie budząc się.. nie wiem o co chodzi??? Po chwili uspokajania budzi się i zaczyna uśmiechać. W ciągu dnia bbbbardzo marudny. Powróciły też problemy ze snem - okropny krzyk przed zaśnięciem. NO i jak zawsze uwielbiał spacery w wózku to teraz też marudzi ;(
Mam tylko nadzieję, że to szybko przejdzie... a trwa od kilku dni[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hejo dziewczyny: wczesniej bylam na majowkach, ale moja okazala sie kwietniowka. Znajdzie sie miejsce, zeby Was poczytac? Kristi ale duzy chlopak
moja miala ostatnio na badaniu niecale 6kg
Krysti ~~>, Aguś86, ziolko, mimka84 lubią tę wiadomość
-
U nas ze snem ok wszystko .W dzień śpi ładnie .
Współczuje wam dziewczyny ,teraz ten okres taki że masakra.
Nam w aucie raz zrobił afere z 10 min płakał ,muśieliśmy zjechać z drogi i wyjść z nim na powietrze.
Byłam bezsilna bo ani w tą ani w tamtą ,wyjscie z auta było zbawienne .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:51
-
Wow Krysti to Ignaś przegonił Piotrusia w takim razie! jest co dźwigać
Ewelcia, nie zazdroszczęzagoń męża do pomocy!
Dziewczyny, te wszystkie problemy ze snem, marudzenie, to chyba wina początkującego ząbkowania. U wielu z Was powtarzają się te same schematy także ja bym na to stawiała. Czekam w takim razie (wcale nie z utęsknieniem) na nocne pobudki, bo pewnie się pojawią.Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Ziolko jest
mnie ręce opadają i kręgosłup pada po wejściu na 4 piętro
z Ignacym
Roboty jest w mieszkaniu ,dobrze ze mój Rafal jeszcze w domu .
Za dwa tyg jedzie do Gdyni do stoczni .Ale na weekendy bedzie do domu przyjeżdżał :)A za dwa miechy Aberdeen -Szkocja jedzie na kontrakt ,ledwo z tamtąd zjechaliśmy a tu patrz znów go chcą tam .Ja zostaje w Pl budowy pilnować będę .A na Wiosnę lecę tamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 18:18
-
nick nieaktualny