Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj pierwszy raz wyszliśmy w spacerowce z Adamem
próba udana bylo fajnie mlody wietrzyl szłapki hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 15:15
Aguś86, AlicjaaA, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Pannaniedzwiedzia, według wielu opinii tu na forum ręczne jednak lepiej się sprawdziły niż elektryczne. Ja mam Medeli elektryczny i ręczny Canpola i zdecydowanie polecam ręczny. Elektryczny głośny jak traktor i ciągnie w wolnym tempie. Ale z tego co pamiętam z elektrycznych to jeszcze polecany był z Canpola jakiś, a z ręcznych dziewczyny pisały o Avencie.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Alicja u mnie też krzyki... ciekawe czy to ze ząbki czy jest inny powód
MłodaDamo Antoś od wczoraj też bardzo mało je ;( Zazwyczaj wydoił 5 porcji mleka po 150ml a teraz ledwo 100 wypije i tylko 4 butelki. Wieczorem odmawia posiłku[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Pytam w imieniu znajomej która chce sprezentować laktator swojej znajomej mającej już kilkoro dzieci. Ja używam medeli swing i jestem średnio zadowolona. Laktacja już prawie wygasła, do czego się też lenistwem przyczyniłam. Dlatego pytam o jakiś lepszy od Medeli.
Piszecie, że ostatnio wasze dzieci się inaczej zachowują. Może odczuwają upały? Moja córcia też znowu przestała jeść normalnie,tylko by wodę piła. A z soboty na niedzielę spać nie mogła. Co zasnęła to budziła się z potwornym krzykiem. Do nocnej apteki jechałam po espumisam ale jakoś samo przeszło. Myslicie, że pełnia księżyca mogła mieć z tym coś wspólnego?