Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nie to że kazała, ale powiedziała, że już mogę po trochu próbować podawać, więc bardziej z ciekawości jak on to bedzie jadł to za jakiś tydzień czy dwa spróbuję z marchewką. No i że niby ten gluten powinno się do 6 miesiąca podać (informacje podawała mi na podstawie książeczki z bebiprogram).
Źle to wcześniej napisałam z tym "kazała"Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 17:48
-
Piotrek też łapie stópki ale do buzi jeszcze nie trafia. Raz trafił w oko
Zgredka, nie martw się, różnie te nasze dzieciaczki mogą się rozwijać. Piotruś na przykład długo nie potrafił złapać zabawki, a teraz radzi sobie już całkiem nieźle
Jak się wprowadza ten gluten cały? jakieś kaszki są tak? -
MF: bo przyszła na świat prawie miesiąc wcześniej i z opisów rozwoju pasuje do dziecka młodszego o miesiąc. Jest dzieckiem spokojnym, mało ruchliwym, dlatego też nie martwie się, myślę, że taki ma temperament. Dzieci znajomych w tym wieku to już przywracają się jak szalone, nawet siadać próbują a moja lezakuje
-
nick nieaktualnyZgredka każdy wcześniak rozwija się indywidualnie. Moja przyszła o 2 miesiące za wcześnie. I rozwojowo miesza robi rzeczy które powinna na wiek korygowany ale rownież takie wg wieku urodzeniowego. Ja się przestałam zamartwiać cieszę się że jest i jest zdrowym wcześniakiem który rozwija się po swojemu nie porównuje i nie schizuje.
Mf my dziś byliśmy na rehabilitacji po przerwie i trwała 8 minut moje dziecko miało bardzo dziś ciężki dzień. Dała mi do wiwatu. Dobrze że już śpi. -
Ooo no widzicie kazdy dzidzius sie rozwija w swoim tempie . Wasze łapią się za stópki już po 4 miesiącu a mój synek dopiero po 5 i wcale mnie to nie martwi
takze luzik hihi Tak jak Angela mówi nie ma co schizowac a sie cieszyc :] my jutrp te szczepienie mamy jednak ;/ zle spojrzalam w kalendarz. BOOOOJE SIEEEE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 20:03
-
Witajcie, Dziewczyny
Niedawno pojawiłam się na tym forum i przeczytałam pobieżnie Wasz wątek (za dużo stron, żeby przeczytać wszystko na raz). Wiem, że przeniosłyście się na Facebooka, ale widzę, że nadal się tutaj udzielacie i stąd moje pytanie - czy mogłabym do Was dołączyć?
Mój synek, Michał, urodził się 24 kwietnia. Jest wesołym dzieckiem z mnóstwem energiiA dzisiaj pierwszy raz przekręcił się samodzielnie z pleców na brzuszek
zgredka, mimka84, Krysti ~~>, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
JOD Witaj!
A Nam ida kolejne zabkidzis mielismy bardzo meczacy dzien...marudzila non stop,plakala wrzeszczala..ehh..padam
Co do stopek to Sofia juz od okolo miesiaca wklada sobie stopki do buziza kazdym razem jak zmieniamy pampersa albo po prostu podczas zabawy :p
-
Co za glupia noc u nas. Z tego upału wszyscy sie krecimy, spac nie idzie. Mlody marudzi ale poki co na razie spi masakra . Niech sie skoncza te upaliska aaaa chyba zeby dokuczaja synkowi bo przy usypianiu taki niespokojny nie chciał spac mimo ze w dzien zrobil dwie drzemki po 30min se mysle padnie raz dwa wieczorem a tu lipa ale w koncu zasnął. Ahh
-
nick nieaktualny
-
Witam! Melduje ze żyjemy i mimo męczących ząbków mamy się dobrze.
Za nóżki łapiemy od jakichś 2 tygodni ale do buzi bez pomocy nie sięgną. Witaj JoD.
A Julek kończy dziś pół roku.Powiedzcie mi kiedy to zlecialo?!
Aguś86, mimka84, Krysti ~~>, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość