Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, pozdrawiam wszystkie mamusie, witam nowe i najlepsze życzenia dla dzieciaczków w okazji kolejnych miesięcy
my dzis byliśmy na szczepieniu mała waży 7 kg, stópki złapała chyba 2 razy podczas kąpieli, przewraca się z plecków ma brzuszek ale jeszcze rzadko kilka razy jej sie udało, śpi z reguły na boku, chociaż tak naprawde skacze po czałym łóżeczku raz na pleckach raz na boku
na moje pytanie kiedy rozszerzac dietę ( karmię 4xmoim mlekiem, 1-2 x mm) kazała już zacząc warzywka i gluten ale powiedziała zeby nie wprowadzac razem tylko w odstępach kilku dni
ugotowałam kaszę mannę na wodzie i dodam pół łyżeczki do niewielkiej ilości mleka tak? i podam łyżeczką, będzie dobrze???? -
Ja też biorę Cerazette. W pierwszych dniach bolała mnie głowa, ale nie wiem czy na pewno miało to związek z tabletkami. I jak musiałam zrobić przerwę w braniu, to właściwie od razu dostałam okresu. Jestem trochę zła na siebie, bo karmiąc piersią, miałam szansę jeszcze długo się cieszyć życiem bez z niego
-
Aguś86 wrote:Jod i niekoniecznie nie musiałas miec okresu karmiąc
Po pierwszej ciąży okres po 7 tygodniach od porodu, po drugiej po 9 tygodniach. Karmiac...
Tak, wiem. Ale wydaje mi się, że to za duży zbieg okoliczności, że akurat w tym momencie dostałam. Chociaż skoro Ty nadal czekasz, to może jednak faktycznie był to zwykły przypadek i i tak, i tak bym go dostała. No ale cóż, teraz i tak mogę tylko gdybać -
Kurcze, ale się cieszę
Zamówiłam nosidełko ergonomiczne dla małego. Nie było mnie stać na te markowe typu Tula, więc zamówiłam takie podobne na wzór ErgoBaby też jednego z droższych. Zapłaciłam z przesyłką niecałe 160 zł. A tu szok. Przyszło dziś kurierem, a to właśnie ErgoBaby (wygląda na oryginalne- naszywka, tłoczenia na klamerkach z logo, karty i metki firmowe. Jakość rewelacja, małemu też się w nim podoba, no i nogi na żabkę
Aguś86, mf, Gosha, lysinka, shimmer_lip lubią tę wiadomość