Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jod, witamy
Dziewczyny te miesiące lecą jak szalone!
Najlepsze życzenia dla Szymka i ogromne sto lat dla Julka! pół roku to już poważna sprawa
Zostawiłam moje dziecko na podwórku śpiące w wózku, wychodzę sprawdzić czy śpi, a tam deszcz!na szczęście tylko trochę popadało bo byłby cały mokry!
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Witaj JoD
24 kwietnia to też moja data urodzenia
No i za przeproszeniem dupa z naszego wczorajszego rocznicowego romantycznego wieczoru.. Tomek po wczorajszym szczepieniu dużo spał w dzień i był problem z uspaniem wieczornym. Dodatkowo chyba bolał go brzuch i skończyło się na kilku godzinach noszenia na rękach i bujania. Jak już zasnął to byłam tak padnięta, że ani film, ani seks nie wchodził w grę..I taka to nasza 3 rocznica ślubu -
dziewczyny ja jestem padnienta maly nie spi w nocy już jakies 2 tyg. pewnie na zęby dzisiaj byliśmy na szczypieniach maly wazy 8.530https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Sto lat dzieciaki
moja jak śpi na boku to się w embrionik zwija czyli jest zgięta do przoduteż nie wiem czy to dobrze ale nie zamierzam się tym przejmować
aktualnie się zastanawiam jak jej zbiorę mocz w poniedziałek i jak przeżyjemy pobieranie krwi
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Shimmer: ja czekalam z próbowała aż mapa zacznie siku i podstwilam gdzie trzeba calutka się pięknie napelnila
A pobieranie krwi, no cóż ważne kto to robi, mała i tak prawdopodobnie będzie krzyczeć. Najważniejsze, że zaraz o tym zapomnishimmer_lip lubi tę wiadomość