Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JAGA:) pamiętam te soczyste kopy:) ale mi się zawsze podobały:) pamętam jak się wstawało rano a brzuch wyglądał jak trójkąt:) bo się mała na bok przesunęła:D a za chwilę bombardowanie żeby się ułożyć z powrotem:)
niech się nacieszą dziewczyny ruchami w pierwszej ciąży:D są boskie:) i tez na nie czekam:) na te wyczuwalne:)88macola, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam, u mnie dzień tez jakos maloatrakcyjnie sie zapowiadaFasia wrote:Dziewczyny, odbebrałam własnie na stronie internetowej dzisiejsze wyniki badań ..
Czy któraś się zna ??
Różyczka IgG = 203,80 lU/ml
IgM = 0,368 COI
Co to oznacza ? Bo się zestresowałam .. na różyczkę nigdy nie chorowałam ... Jak dla mnie wynik w porządku .
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HWESTA super:) od dawna je czujesz??
dziewczyny ile ludzi tyle opinii:)
ja się chyba najwięcej złego o mutsy evo naczytałam a tu proszęJUSTINKA zadowolona:) dlatego na samych opiniach nie bede się na pewno wzorować a przed odbiorem wózeczka sobie bo dokładnie sprawdzę z każdej strony:)
wiadomo że nie wszystkie sztuki są wadliwe ale pewnie raz na ruski rok znajdzie się ktoś komu trafi się bubel. no tak już jest i to chyba w każdej branży:)
wiem bo pracuję między innymi przy drzwiach i widzę że raz na jakiś czas trafi się coś co trzeba zareklamowaća firma na prawdę solidna:)
dziś na drugie śniadanie mam spagetti ze wczoraj:) i za chwilę pędzę po soczek marchewkowy:)
zaraz 10 godzina więc muszę sobie przerwę zrobić -
tak sobie siedzę i myślę i wymyśliłam:)
mówiliście kiedyś o puszczaniu dzidzi muzyki:)
moja od poczęcia słucha radia:D i tak zostanie:D a po urodzeniu będzie w domu małe radyjko stało:) dzidziuś będzie uczył się spać w normalnych warunkach a i mama wiadomości posłucha i pioseneknie będzie na pewno chodzenia na paluszkach:D
-
Robotka1 wrote:dziewczyny ile ludzi tyle opinii:)
ja się chyba najwięcej złego o mutsy evo naczytałam a tu proszęJUSTINKA zadowolona:) dlatego na samych opiniach nie bede się na pewno wzorować a przed odbiorem wózeczka sobie bo dokładnie sprawdzę z każdej strony:)
wiadomo że nie wszystkie sztuki są wadliwe ale pewnie raz na ruski rok znajdzie się ktoś komu trafi się bubel. no tak już jest i to chyba w każdej branży:)
wiem bo pracuję między innymi przy drzwiach i widzę że raz na jakiś czas trafi się coś co trzeba zareklamowaća firma na prawdę solidna:)
dla kogoś coś może być minusem a mi to nie przeszkadza
no a tak w ogóle WITAMpospałam do 8:30
ogarnęłam mieszkanie, a teraz niania bawi się z synkiem, mam chwilę dla siebie i żeby popracować... chociaż odczuwam zakończenie sezonu ślubnego
ale pewnie coś na grudzień i na styczeń się może jeszcze trafi
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Dzień dobry:)
Robotka, ja chcę puszczać muzykę klasyczną przez 1-2 dziennie a w ciągu dnia też będę normalnego radia słuchała.
No mój mąż już się właśnie zastanawia, która piosenka Queen będzie odpowiednia do puszczania do brzuchaWariat!
-
adk_1989 wrote:No mój mąż już się właśnie zastanawia, która piosenka Queen będzie odpowiednia do puszczania do brzucha
Wariat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:30
iwonka1077 lubi tę wiadomość