Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola89 wrote:Jestem po wizycie
no wiec najprawdopodobniej będzie chłopiec
nastawialam się na dziewczynkę ale najważniejsze ze wszystko dobrze mały bardzo ruchliwy 16 cm ma juz także już duży
-
A do mnie dzwonił mój lekarz i kazał mi jutro przyjść po skierowanie na dodatkowe usg prenatalne. Jego zdaniem wszystko jest w porządku ale on sobie wszystko przemyślał i z uwagi na trudności z przeprowadzeniem u mnie usg przez brzuch chce żebym została obejrzana przez jeszcze jednego lekarza. Mało tego, że da mi skierowanie to jeszcze już mnie nawet sam umówił z jakimś swoim kolegą. Jego zaangażowanie mnie zszokowało! A dodatkowe badanie lekko zestresowało. Mówi, że według niego wszystko jest okej ale ziarno niepewności w nas zasiał...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A do mnie dzwonił mój lekarz i kazał mi jutro przyjść po skierowanie na dodatkowe usg prenatalne. Jego zdaniem wszystko jest w porządku ale on sobie wszystko przemyślał i z uwagi na trudności z przeprowadzeniem u mnie usg przez brzuch chce żebym została obejrzana przez jeszcze jednego lekarza. Mało tego, że da mi skierowanie to jeszcze już mnie nawet sam umówił z jakimś swoim kolegą. Jego zaangażowanie mnie zszokowało! A dodatkowe badanie lekko zestresowało. Mówi, że według niego wszystko jest okej ale ziarno niepewności w nas zasiał...
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hej no u mnie za darmo beda badania na szczescie, tylko nie wiem czy samo tsh da mi odpowiedz czy mam ta niedoczynnosc czy tez odwrotnie tarczycy???
Zrób jeszcze ft3 i ft4. To da większą pewność -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A do mnie dzwonił mój lekarz i kazał mi jutro przyjść po skierowanie na dodatkowe usg prenatalne. Jego zdaniem wszystko jest w porządku ale on sobie wszystko przemyślał i z uwagi na trudności z przeprowadzeniem u mnie usg przez brzuch chce żebym została obejrzana przez jeszcze jednego lekarza. Mało tego, że da mi skierowanie to jeszcze już mnie nawet sam umówił z jakimś swoim kolegą. Jego zaangażowanie mnie zszokowało! A dodatkowe badanie lekko zestresowało. Mówi, że według niego wszystko jest okej ale ziarno niepewności w nas zasiał...
Takich zaangażowanych lekarzy to normalnie ze świecą szukać. Często do pacjentów podchodzą lekarze jak do każdego innego pacjenta a nie indywidualnie, do pozazdroszczenia lekarza. -
Ola89 wrote:Jestem po wizycie
no wiec najprawdopodobniej będzie chłopiec
nastawialam się na dziewczynkę ale najważniejsze ze wszystko dobrze mały bardzo ruchliwy 16 cm ma juz także już duży
-
nick nieaktualny
-
Możliwe ze się wyprostować termin mam na końcówkę marca wiec dziecko jest starsze z tydzień niż suwak bo na każdym USG tak wychodzi wiec mamy 17 w 2 d. Tak mi lekarz powiedział przecież sama go nie mierzylam
Krysti, Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Możliwe ze się wyprostować termin mam na końcówkę marca wiec dziecko jest starsze z tydzień niż suwak bo na każdym USG tak wychodzi wiec mamy 17 w 2 d. Tak mi lekarz powiedział przecież sama go nie mierzylam
)takze lużik zobaczymy jakie będą wymiary naszych
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz budyń robie śmietankowy
naszło mnie wczesniej zjadlam makaron z bialym serem na obiad
kupilam dziś mojej psińce nowy grubiutkii kocyk z misia fajowy z gap jak sobie spi na nim :)niestety o czystosc pieska trza dbać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 21:17
-
Dziewczyny, odbebrałam własnie na stronie internetowej dzisiejsze wyniki badań ..
Czy któraś się zna ??
Różyczka IgG = 203,80 lU/ml
IgM = 0,368 COI
Co to oznacza ? Bo się zestresowałam .. na różyczkę nigdy nie chorowałam .. -
Fasia wrote:Dziewczyny, odbebrałam własnie na stronie internetowej dzisiejsze wyniki badań ..
Czy któraś się zna ??
Różyczka IgG = 203,80 lU/ml
IgM = 0,368 COI
Co to oznacza ? Bo się zestresowałam .. na różyczkę nigdy nie chorowałam ..Fasia lubi tę wiadomość