Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Spoko, rozumiem. Tylko po prostu się zdziwiłam, bo w środę sama miałam usg na początku 17 tyg i miał 9,5 a lekarz mówił, że niektóre parametry ma nawet większe niż na swój wiek.
Teraz boję się, że urodzę jeszcze w marcu... Termin miałam początkowo na 2 kwietnia, z OM wynika 1 kwietnia, ale wiadomo, że różnie to może być.
Wiecie co, mój mąż zrozumiał że on nam zmierzył małego całego razem z nóżkami więc ok 4 cm nóżki tak wyczytałam więc CRL miałby ok 11-12 cm chyba - ja w tych emocjach nie pamiętałam praktycznie nicWięc zgadzałoby się chyba teraz
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Możliwe ze się wyprostować termin mam na końcówkę marca wiec dziecko jest starsze z tydzień niż suwak bo na każdym USG tak wychodzi wiec mamy 17 w 2 d. Tak mi lekarz powiedział przecież sama go nie mierzylam
Ja też mam na końcówkę marcaMojemu się nei udało zmierzyć dziecka podał tylko wagę
ale termin się przesunął na 26 marca
i też dzidzia starsza. wg USG dzisiaj mam 17+5 więc w czwartek powinnam zacząć 19 tydzień
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny, odbebrałam własnie na stronie internetowej dzisiejsze wyniki badań ..
Czy któraś się zna ??
Różyczka IgG = 203,80 lU/ml
IgM = 0,368 COI
Co to oznacza ? Bo się zestresowałam .. na różyczkę nigdy nie chorowałam ..
wg wyniku wychodzi że masz przeciwciała w organizmie. Więc spokojna głowa. BYłaś najprawdopodobniej szczepionaFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki super poranek dziś u mnie rewelka wczoraj spac poszlam wczesniej i dzis jak nowo narodzona:) ale ide dalej spać ,zaiwarzylam ze jak mniej siedze na necie tym lepsze tez mam samopoczucie i nie jestem zmèczona wièc korzystam ze stanu ciàzy relax pelnà parą
milego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 07:58
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
ooo nie miałam duż nadrabiania:D)
IDA mnie nic nie denerwuje:) patrzę właśnie na pasek i widzę że jestem w 4 miesiącu i mi to wystarczy:) a jak chcę wiedzieć w którym będę na święta to sobie po prostu obliczę
nie spotkałam się z takim programem który pokazuje miesiące
Krysti fajnie z tym kocykiem:)
ja od niedzieli mam w domu Rudaska:D małego kotka:) jesu jaki on jest absorbujący:)
śpi w kotłowni ale co się napłacze biedaczek:D choć dzisiejsza noc była już spokojniejsza:)
a jak się rano do mnie tuli to jak dziecko:) hehe lubię koty:P
wczoraj miałam beznadziejny dzień, za dużo roboty dostałam i czułam sie przemęczona.
wczoraj też zaobserwowałam pierwszy wyciek siary! bezbarwna oleista substancja.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha AMY spokojnie:D jeszcze będzie tak że Ci nie da znaku życia przez więcej niż pół dnia:) ma na to po prostu czas:D
a najgorsze dopiero przed nami:) tuż przed porodem bywa tak że dzieci przestają się ruszac np na cały dzieńto dopiero schiza:D
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hahaha AMY spokojnie:D jeszcze będzie tak że Ci nie da znaku życia przez więcej niż pół dnia:) ma na to po prostu czas:D
a najgorsze dopiero przed nami:) tuż przed porodem bywa tak że dzieci przestają się ruszac np na cały dzieńto dopiero schiza:D
-
nick nieaktualny
-
A ja wcale za tym nie tęsknie. Mały wystarczająco obił mi wątrobe i żebra , żeby mieć dosyć na 20 lat do przodu. Pod koniec jak się wypychał to płakałambo mało mnie nie rozrywał od środka.
A tak w ogóle to Witam was przy tej paskudnej pogodzie jaka się pokazuje za oknem. Szaro buro i ponuro. Czekam aż moje dziecie wstanie , żebym mogła pojechać z nim do lekarza na kontrole. Potem trochę ogarnę domek i pod wieczór po męża do pracy. A jutro USG. Ciekawa jestem co tam się dzieje w tym moim sadełku.
Za półtora tygodnia koniec miesiąca. Szlag by to trafił , już będzie listopad zaraz święta i koniec roku. -
U mnie wręcz przeciwnie. Czyste niebo i pełne słońce. Zapowiada się piękny dzień, szkoda tylko, że cały przesiedzę w biurze patrząc na tylną ścianę galerii handlowej nawet nie widząc nieba (za blisko dziadówa stoi i mi wszystko zasłania).
Krysti lubi tę wiadomość