Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
E tam... moze wyciskarka lepsza ale sok z sokowirowki na pewno bardziej wartosciowy niz ze sklepu, bez konserwantow i slodzików
. Tarcie na tarce....jakby isc tym tropem to niektore witaminy giną przy kontakcie z metalami
tak jak inne przy wysokiej temp. Nie dajmy sie zwariować dziewczyny. Coś tam chyba tych witamin zostaje nie?? wszystkie tak od razu nie giną hih
KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlaśnie, wszystkie narzekają, że brzuchy nie rosną a co jeden brzuchol to większy i ładniejszy ...znęcacie się nade mną po prostu
Ja w tym tygodniu juz zaczelam schizowac przed piątkową wizytą, duuuużo wczesniej niz zwykle super
Amy lubi tę wiadomość
-
FASIA jakoś jak piję sok z maminej sokowirówki to nie czuję żeby był choć odrobinę ciepły:D
na pewno jest lepszy niż sklepowy to prawda:D choć ja i tak staram się te 2 dniowe kupowac bez żadnych dodatków, daję kurka 4 zł za o.5 litra!
dlatego sokowiróka u mnie wskazana:D uwelbiam soki własne:D nie cierpię tych zagęszczonych i słodkich, nawet zwykłych soków nie lubię bo zamulają już wolę wodę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bambi no tak myślę, że coś tych witamin zostaje
taką mam nadzieję
Czy któraś ma sokowirówkę i może polecić ?
KASIA Kwiatek ostatnio kupiła na allegro za 185zł + przesyłka:) a ja się waham:) tzn czekam na imieniny, może mi mąż kupi:D -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jak sie robi pastę jajeczną
aaaa mam na nią ochotę
przez was!!!
wszystko mam w domu o czym piszecie ale czy jeszcze coś i jak to się w ogóle robi??
RUDZIA widze że z kolorku schodzisz:) super wyglądasz:)
no i pościel mega:DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka bo on nie jest ciepły tak żeby to czuć, w trakcie wyciskania soku wytwarza się temp przez działanie samego urządzenia, sok wylatuje zimny hehe
KasiaKwiatek - przypomnij jaki model masz i czy się sprawdza? No i czy nie jest mega głośna ... bo kupiłam chyba z rok temu super mikser kielichowy, szukałam porządnego żeby kielich był ze szkła hartowanego i takie to dziadostwo jest głośne że stoi od roku nieużywane .. nie jestem w stanie wytrzymać hałasu. Ogłuchnąć można stojąc obok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka nie podeszlo mi cos szynki nie moge i salami chyba juz tez
po tym rzuganku odechcialo mi się jesc bym tylko salate jadla pomidory i ogorki:)no i jajka:D salatke z gyrosa dzis robie piersi z kurczaka ogorki zielone mmmmm salata groch czerwony pycha bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Bambi no tak myślę, że coś tych witamin zostaje
taką mam nadzieję
Czy któraś ma sokowirówkę i może polecić ?
nie zgadzam się z zabójstwem tych witamninmoja sokowirówka ma takie tempo pracy że np jabłko wiruje...0.5 sekundy, sorry wiele tym nie zdziała nawet jakby tam 100 stopni wytworzyła
polecam sok z sokowirówki...o niebo lepszy niż jednodniowy ze sklepu...pijcie babeczki
moja sokowirówka:
http://allegro.pl/mocna-cicha-sokowirowka-hyundai-je702p-cale-owoce-i4688626764.html
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny