Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zjadłąm trzy mandarynki i siedzę sobie zgarbiona i tak mi młode daje tuż pod mostkiem że to nie do wiary:D
normalnie zostałam skopana!!!!! aaaa co za uczucie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:38
shimmer_lip, Fasia, Krysti, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jakie ważenie:) coś mi się pomyrdało:) miało być fotografowanie brzucha:D bo ważę się tylko na wizycie:)
nooo strasznie jestem ciekawa ile przybrałam bo od miesiąca mniej więcej jem już normalnie
a moją ostatnią miłością są PRINCE POLO XXL mleczne!!!! jedno dziennie musi być
Czadmój mąż mówi, że mam schizę, ze przecież gin mnie nie waży żeby się ze mnie pośmiać tylko żeby sprawdzić czy prawidłowo przybieram
ale jak ktoś jest całe życie otyły to tak właśnie ma
schizę a propos wagi
Fasia wrote:Ojej to rzeczywiście malutkaja też ważę 45 ale mierzę 161cm
tzn teraz od początku ciąży przytyłam prawie 4kg
Shimmer_lip - wyciskarkę można już 1 tys zł kupić. Pisałam, że dla mnie to kosmiczna cena. Gdybym miala kase to bym kupila no ale sorrymax 200zł. Zastanawiam sie nad tym Hyundai'em co kasiaKwiatek ma
dzieciowi też będziesz mogła soki wyciskać
a jak Ci się znudzi to nie żal do piwnicy schować na jakiś czas
ja swoją już kilkanaście razy chowałam i wyciągałam
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki AMY
jak ja się cieszę, że dzięki tej ciąży udaje mi się przybierać na wadze !! W końcu tyję !
Ja też uwielbiam Wasze brzuszki!) codziennie musimy coś wrzucać hehe
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też wcinam mandarynki
A ja jeszcze nic nie czuje i jestem z tego powodu bardzo nieszczęśliwa( moja dzidzia jest chyba bardzo malutka, bo Wasze dzieci wychodziły na usg starsze czyli większe niż OM, a moje jest ciągle jakiś tydzień do tyłu czyli jest malutkie .. no i takie zostanie .. byleby tylko zdrowe było!
-
Fasia wrote:Ja też wcinam mandarynki
A ja jeszcze nic nie czuje i jestem z tego powodu bardzo nieszczęśliwa( moja dzidzia jest chyba bardzo malutka, bo Wasze dzieci wychodziły na usg starsze czyli większe niż OM, a moje jest ciągle jakiś tydzień do tyłu czyli jest malutkie .. no i takie zostanie .. byleby tylko zdrowe było!
nie smutaj
my jak poczujemy to to będą mega kopy
-
RUDZIA to pierwsza dziecko? U mnie też więc możliwe, że nawet koło 20tyg poczujemy pierwsze ruchy .. Matko tyle czekania !
SHIMMER - pewnie masz racjejak nas łupnie gdzieś we wnętrzności to nie będziemy mieć wątpliwości, że to dziecko
MANTISSA - ja też 4 kg na plusie od początku ciąży -
RUDZIA kiedy idziesz ? ja dopiero w czwartek za tydzien .. wieczność
Ok widzę suwaczeksorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:24
Rudzia lubi tę wiadomość