X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam USG dopiero za miesiąc... :(

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Czas od wizyty do wizyty strasznie się ciąąąąągnie :(
    Ja dopiero na połówkowym zobaczę maleństwo :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak konkretnie wszystkie bedziemy czuły to dopiero się zacznie :D

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh jestem, no ja to se jeszcze poczekam aż poczuję konkret jakiś, wiem czego oczekiwać, ale na razie jeszcze muszę się chyba uzbroić w cierpliwość
    ależ sobie pycha zrobiłam deserek...koktajl truskawkowo/bananowy z jogurtem naturalnym, normalnie rozpływam się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:34

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    eh jestem, no ja to se jeszcze poczekam aż poczuję konkret jakiś, wiem czego oczekiwać, ale na razie jeszcze muszę się chyba uzbroić w cierpliwość
    ależ sobie pycha zrobiłam deserek...koktajl truskawkowo/babanowy z jogurtem naturalnym, normalnie rozpływam się :D
    Super :) ja czosnkowego chipsa zjadłam i mi źle :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jutro mam wizytę w przychodni przyszpitalnej na nfz (też chodzę do dwóch lekarzy, w medicover dotąd wszytsko, teraz dołączy też lekarz ze szpitala). Ciekawe czy usg będę miała czy będzie bazować na tych dwóch, które już mam...
    tak czy siak 6.11 idę na usg w medicover poznać płeć Groszka :D

Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby byłam wczoraj na NFZ ale nic nie widziałam na tym jego przedwojennym sprzęcie. Tzn słuchałam bicia serduszka więc to ogromny plus :)
    Poprzednią wizytę miałam 30.09 no i teraz kolejna 30.10. Pani dr powiedziała, że może już poznamy płeć :D ale będzie czas jak będziemy wiedzieć kto siedzi w brzuszku :D dla mnie to wciąż jest abstrakcja :D kosmos :D Ale jestem tak bardzo szczęśliwa ... :)))

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taki brzuszek teraz:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03a51a0826b1.jpg

Fasia, Klaudia90, Justinka, KasiaKwiatek, misia83, iwonka1077, 88macola lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ja niby byłam wczoraj na NFZ ale nic nie widziałam na tym jego przedwojennym sprzęcie. Tzn słuchałam bicia serduszka więc to ogromny plus :)
    Poprzednią wizytę miałam 30.09 no i teraz kolejna 30.10. Pani dr powiedziała, że może już poznamy płeć :D ale będzie czas jak będziemy wiedzieć kto siedzi w brzuszku :D dla mnie to wciąż jest abstrakcja :D kosmos :D Ale jestem tak bardzo szczęśliwa ... :)))
    Mój gin na nfz nie ma usg :D a połówkowe mam 26 listopada, to jest strasznie dużo czasu :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ale już duży :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, nie wiem co się stało ale weszlam na listę i znalazłam się na końcu listy zamiast przy dziewczynkach ktore też mają termin na 2go ;) i nie mogę tego przesunąć. Nie zmieniam daty porodu na razie mimo że teraz mam na 26 marca bo pewnie tak szybko i tak nie urodzę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zdaje ze caly czas taki sam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mi się zdaje ze caly czas taki sam :)
    nie no mnie się wydaje że jest roznica :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Robotka, nie wiem co się stało ale weszlam na listę i znalazłam się na końcu listy zamiast przy dziewczynkach ktore też mają termin na 2go ;) i nie mogę tego przesunąć. Nie zmieniam daty porodu na razie mimo że teraz mam na 26 marca bo pewnie tak szybko i tak nie urodzę :P
    Robotka tylko operuje listą z postu z pierwszej strony :)
    A ta w exelu jest do ogólnej edycji, a to że jesteś na końcu stało się dlatego że w nawiasach masz tą drugą datę, jeśli ją usuniesz wtedy jak się ponownie posortuje wskoczysz tam gdzie powinnaś być ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Robotka tylko operuje listą z postu z pierwszej strony :)
    A ta w exelu jest do ogólnej edycji, a to że jesteś na końcu stało się dlatego że w nawiasach masz tą drugą datę, jeśli ją usuniesz wtedy jak się ponownie posortuje wskoczysz tam gdzie powinnaś być ;)
    ok to próbuję to wywalic

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no usunęłam ten nawias, została jedna data i na razie nic się nie zmieniło. CHyba że to działa z opóźnieniem :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ser kozi można jeść ??

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 18:53

• 8485 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jutro wizyte juz sie boje co mi powie mam nadzieje ze te wyniki az nie sa takie zle:(

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    ja mam jutro wizyte juz sie boje co mi powie mam nadzieje ze te wyniki az nie sa takie zle:(
    nie są

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ