Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeh jestem, no ja to se jeszcze poczekam aż poczuję konkret jakiś, wiem czego oczekiwać, ale na razie jeszcze muszę się chyba uzbroić w cierpliwość
ależ sobie pycha zrobiłam deserek...koktajl truskawkowo/bananowy z jogurtem naturalnym, normalnie rozpływam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:34
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:eh jestem, no ja to se jeszcze poczekam aż poczuję konkret jakiś, wiem czego oczekiwać, ale na razie jeszcze muszę się chyba uzbroić w cierpliwość
ależ sobie pycha zrobiłam deserek...koktajl truskawkowo/babanowy z jogurtem naturalnym, normalnie rozpływam sięja czosnkowego chipsa zjadłam i mi źle
-
nick nieaktualnya i jutro mam wizytę w przychodni przyszpitalnej na nfz (też chodzę do dwóch lekarzy, w medicover dotąd wszytsko, teraz dołączy też lekarz ze szpitala). Ciekawe czy usg będę miała czy będzie bazować na tych dwóch, które już mam...
tak czy siak 6.11 idę na usg w medicover poznać płeć GroszkaRudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja niby byłam wczoraj na NFZ ale nic nie widziałam na tym jego przedwojennym sprzęcie. Tzn słuchałam bicia serduszka więc to ogromny plus
Poprzednią wizytę miałam 30.09 no i teraz kolejna 30.10. Pani dr powiedziała, że może już poznamy płećale będzie czas jak będziemy wiedzieć kto siedzi w brzuszku
dla mnie to wciąż jest abstrakcja
kosmos
Ale jestem tak bardzo szczęśliwa ...
))
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja niby byłam wczoraj na NFZ ale nic nie widziałam na tym jego przedwojennym sprzęcie. Tzn słuchałam bicia serduszka więc to ogromny plus
Poprzednią wizytę miałam 30.09 no i teraz kolejna 30.10. Pani dr powiedziała, że może już poznamy płećale będzie czas jak będziemy wiedzieć kto siedzi w brzuszku
dla mnie to wciąż jest abstrakcja
kosmos
Ale jestem tak bardzo szczęśliwa ...
))
a połówkowe mam 26 listopada, to jest strasznie dużo czasu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka, nie wiem co się stało ale weszlam na listę i znalazłam się na końcu listy zamiast przy dziewczynkach ktore też mają termin na 2go
i nie mogę tego przesunąć. Nie zmieniam daty porodu na razie mimo że teraz mam na 26 marca bo pewnie tak szybko i tak nie urodzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Robotka, nie wiem co się stało ale weszlam na listę i znalazłam się na końcu listy zamiast przy dziewczynkach ktore też mają termin na 2go
i nie mogę tego przesunąć. Nie zmieniam daty porodu na razie mimo że teraz mam na 26 marca bo pewnie tak szybko i tak nie urodzę
A ta w exelu jest do ogólnej edycji, a to że jesteś na końcu stało się dlatego że w nawiasach masz tą drugą datę, jeśli ją usuniesz wtedy jak się ponownie posortuje wskoczysz tam gdzie powinnaś byćRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustinka wrote:Robotka tylko operuje listą z postu z pierwszej strony
A ta w exelu jest do ogólnej edycji, a to że jesteś na końcu stało się dlatego że w nawiasach masz tą drugą datę, jeśli ją usuniesz wtedy jak się ponownie posortuje wskoczysz tam gdzie powinnaś być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny