Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo mnie wkoncu dotarł kurier
Pięknie słuchać serduszko - jestem spokojna i mogę czekać teraz do 7 listopada na wizytę. Oczywiście sie na szukałam serduszka ale jak znalazłam to nie chciałam przestać słuchaćKrysti, Justinka, Fasia, iwonka1077, 88macola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Oj tak Krtysi, w sumie sama jestem zdzwiniona ze tak łatwo poszło. Nawet Pani w sklepie się śmiała że dawno nie miała takich 'szybkich' klientów i zwykle to sie godzinami kłócą - a to o kółka, a to o kolor a to o inne bzdety
Ale żeby nie było za pięknie, to czuje że będą problemy z fotelikiem -
nick nieaktualnyMówię do mojego ze bedzie radośc jak bedziemy skladać dziecka łózeczko i wogóle ah
co za radość będzie juz się nie mogę doczekać az to wszystko z pl przyjdzie
ale to dopiero na styczeń początek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:36
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:My wlasnie dzis zabokowalismy juz bilety na grudzien, stwierdzilismy ze swieta spedzimy z dziadkami w Polsce
jedziemy autem wiec licze na jakies wieksze zakupki dla dzidzi
chcialabym kupic wozek, bujaczek itd
) nie moge sie doczekac !!!
Superczyli czeka was przeprawa promem
pamiętam, że jako dziecko właśnie ze Szwecji całą noc wracałam promem i potem mnie jeszcze dwie doby w głowie bujało
Rudzia lubi tę wiadomość
-
wiecie co.. juz 2 razy poczulam ze cos mnie puknelo w brzuch.. i to w tym miejscu gdzie dzis znalazlam serduszko.. tak delikatnie .. ale to pewnie jelitaa.. ale reke bede trzymac caly czas teraz na brzuchu
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:wiecie co.. juz 2 razy poczulam ze cos mnie puknelo w brzuch.. i to w tym miejscu gdzie dzis znalazlam serduszko.. tak delikatnie .. ale to pewnie jelitaa.. ale reke bede trzymac caly czas teraz na brzuchu
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:mialam identyczna dla corci, ale niestety oddalam dla rodziny i teraz w angli gdzies jest, ale ona sie przydaje tylko do jakiegos 3 miesiaca moze 4 pozniej dziecku nozki wystaja i sie juz podnosic zaczyna i zbytnio nie chce siedziec:)
ja teraz to kupie zwykly bujaczek jakis nie hustawke:)
Serio?ojjj..