Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Noo strasznie sie ciesze
nie spodziewalam sie tego akurat dzis a tu niespodzianka
ale tak jak moja siostra mówi do tych ruchów dziecka się przyzwyczaimy
i bedzie normą dnia i nocy takze luzik
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:hehe jak czytam to się usmiecham, bo za pare miesiecy jak was kopnie w zebro albo spac nie bedzie dawac dzidziol ciekawe czy tez tak sie bedziemy zachwycac:P:P
A niech wali, może mi nawet żebra połamać jak chce :] i tak będę to uwielbiać :]KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasha wrote:Ciekawe co będziecie pisały, jak nie będziecie przez te ruchy mogły zasnąć i budzić się będziecie koło 3-5 nad ranem
ma się ruszać niech rusza
-
nick nieaktualny
-
Rudzia zazdroszczę kopniaczków.My zaczęliśmy 18 tydzień i cisza nadal,ale kupuje od znajomej detektor tętna za całe 30 zł to będę podsłuchiwać maluszka ;P
Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Dzień dobry
witam się po niemal bezsennej nocy, to chyba z emocji. Jestem po wizycie, dzidzia silna i zdrowa - będzie córeczka
))) (niestety nie mogę nic zmienić na liście, każe mi się logować)
Łożysko na przedniej ścianie, mała waży 163g, ułożona główkowo.
Szyjkę mam dłuuuugą, ale gdy zapytałam o to, czy za 3 tyg mogę wyjechać na weekend 500 km, to lekarz nie był przekonany. Powiedział, że wcześniej trzeba sprawdzić szyjkę, bo to już blisko połowy, a długie podróże autem sprzyjają skracaniu. No i zasiał ziarno wątpliwości czy jechać.
Widziałam, że szukacie taniego Femibionu Natal 2 - polecam internetową aptekę Gemini, tam kosztuje niecałe 36 zł
Gratuluję ruchów i brzuszków)
liloe lubi tę wiadomość
-
Kochane. Jak chcecie poczuć ruchy, wieczorem po np.21 połóżcie się na pleckach na wznak, lub z opuszczonymi nogami na łóżku (tak jak siedzicie). Wyczujcie gdzie jest "górka". Poleżcie tak jakiś czas, odprężcie się. Powinnyście poczuć takie lekkie smyrnięcia. Skóra na brzuszku będzie naciągnięta i lepiej wyczujecie. Ale starajcie się o tym nie myśleć, a będzie Wam dane :p
liloe, KasiaKwiatek, Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski.. Jak samopoczucie dzisiaj? Ja zaczynam jutro 15 tydzień a mdłości nie chcą mnie opuścić
Jeszcze się dodatkowo troszkę jednak stresuję tym dzisiejszym dodatkowym usg prenatalnym... Na początku jak mi lekarz powiedział, że mam jechać to stwierdziłam, że pewnie dmucha na zimne, tym bardziej, że wielokrotnie zapewniał mnie że jego zdaniem wszystko jest dobrze, ale teraz jak nad tym myślę to może jednak jest coś czego nie jest pewien? Jeżeli się okaże, że coś z naszym maleństwem jest nie tak to nie wiem co zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:36
-
adk przestań myśleć !!
Powinno się robić dodatkowe USG, tylko po to by na 100% wiedzieć czy nie ma chorób/wad genetycznych.
Jakby nie był pewien, od razu by kazał Ci iść na takie badania. Ja nie poszłam z dwóch względów. Nie miałam kasy i z moim A. stwierdziliśmy że nie ma u Nas żadnych chorób. A córcia jest cała i zdrowa. Zrobiłam tylko połówkowe, bo chciałam zdjęcie 3D.
Nie potrzebnie się stresujesz. Będzie dobrze. Zaufaj intuicji i lekarzowi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:41
Krysti lubi tę wiadomość