Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki MARTA za info, na pewno będę brała to pod uwagę
kiedyś oglądałam właśnie NICO, no nic, jedynym dobrym rozwiązaniem będzie pomacać
potrzepać
mi już temat wózka powoli spędza sen z powiek, jak się wkurzę to kupię i będzie stał i już będę mieć problem z głowy:)
mi pani w sklepie mówiła że Luca ładnie schodzi i nie ma na nie reklamacje(w moim regionie ostatnio luca podobno króluje)
pamiętam jak kupowałam wózek dla Córki, rama stelaża była bardzo podobna do mutsy urban rider ale jakaś taka zgrabniejsza i ładniejsza. no i mnie straszyli że się wózek może złamać....kupiłam wywoziłam młodą po wertepach i nic się nie stało.MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Za mną kolejna kiepska noc, za oknem leje, wieje, jest ciemno i zimno
Liloe gratuluję córy !!
A Wam dziewczyny kopniaków i smyrnięćzazdraszczam strasznie
A do mnie własnie przyszły zamówione na allegro spodnie z H&M za całe 35zł już z przesyłkąsą świetne
Co prawda w udach dobrze dopasowane więc jak mi się przytyje to za długo w nich nie pochodzę ale za taką kasę mogą starczyć nawet na 2 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:59
liloe lubi tę wiadomość
-
MARTA jeszcze opini o Luce nie czytałam w necie ale dziś sie w nie zagłębię
jeśli już by mi się go zdarzyło kupić ze spacerówką to będę chciałą ją już poużywać i zwróć uwagę(nie wiem czy w NICO jest tak samo) ale budka świetnie chroni dziecko siedzące przed wiatrem, właściwie można ją prawie całą zasłonić dzieciaka co np w Mutsy Evo jest podobno kompletną porażką b budka jest płytka, to opinie z neta:) -
Robotko, w Nico dokładnie to samo, baaaardzo duża jest ta budka! Można odpinać dodatkowy materiał. Generalnie zasłonięcie całej tej budki + pokrowiec na nóżki osłania praktycznie calutkie dziecko zostawiając małą dziurkę
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hmm na pewno lepiej mi się jeździło tym Tako Omega Black bo on jakiś taki leciutki w prowadzeniu bardzo jest i totalnie nie trzeba się wysilać, w Bebetto trochę więcej siły trzeba włożyć. Sama nie wiem, ale na razie właśnie ten omega black i flavio nam się podobał. Każy ma pewnie plusy i minusy. Jeszcze do jednego wielkiego sklepu mamy zamiar pojechac i mam nadzieję ze tam już zdecydujemy, a w lutym mąż już sam pojedzie kupować
-
IWONKA - używane kupiłam ale wyglądają jak nówki ze sklepu. Zero śladów użytkowania
Ciemno zielone, ze stretchem. Ja jestem szczypiorek więc szukałam czegoś z wąskimi nogawkami. Pomierzyłam się no i pasują
tylko w udach mogłyby mieć jakieś 2-3 cm więcej i byłoby idealnie na dłużej, a tak posłużą krócej. Ale za taką kasę
Ale są naprawdę super
http://images55.fotosik.pl/516/8fdff009957ec491.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:59
hwesta lubi tę wiadomość
-
Zastosowałam się właśnie do rady Keshy i położyłam się na plecach z nogami opuszczonymi na podłoge.
Leże i sobie myślę, że jestem wariatką, przecież to jeszcze za wcześnie.
Aż tu nagle coś mnie "dotknęło" z brzucha!!! To dziecko?mam nadzieję, że nie kopie mnie jelito!
Fasia, iwonka1077, Klaudia90, Robotka1, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no fajne sa, ja tez moze jakis uzywanych poszukam jak czasowa bede bo moja lobuziara nie zawsze da posiedziec na necie:)ja to zawsze skracac musze niestety wszystkie spodnie dobrze ze moja mama umie szyc i ma maszyne:)
Mi szkoda wydawać 150zł na nowe spodnie, które posłużą tylko kilka miesięcy. Za te dałam grosze, a naprawdę stan jest idealny! Troszkę pas szeroki, bo od brzuszka poprzedniej właścicielki się rozciągnął ale myśle, ze max miesiąc i będzie opięty
Co do skracania to też mam ten problem. Często jak nie trzeba bardzo to po prostu podwijam. Teraz jesień więc botki za kostę, a w zimie kozaki także luz. Te też bym musiała skrócić ale wolę podwinąć
Mój tata szyje i też ma maszynęiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam, że pasują wam takie spodnie. Ja przymierzyłam wszystko z działu ciążowego w H&Mie i wszystko za wąskie.
noszę rozmiar dołu 42 ;/ nie wiem w co ja się będę ubierać jak brzuch się powiększy
Dzisiaj obudziłam się na maxa choraból gardła anginowy, ból stawów, ból głowy i do tego rozstrój żołądka
help me
lekarz o 14:10 normalnie nie wiem czy dożyję do tej godziny
Nikoś -
o rany MACOLA no to współczuję ... dobrze, że masz lekarza za 3h musisz dac radę! Oby tylko coś Ci dał na to choróbsko ..
Ja mam ten problem, ze nogi mam jak patyczki i wszystkie spodnie na mnie doslownie wiszą ... Teraz w ciąży się troszkę poszerzyły, do tego stopnia że moje wszystkie spodnie są na mnie w udach za ciasne .. nie wspominając o biodrach ..
-
iwonka1077 wrote:Fasia dokładnie to samo u mnie rurki obcisłe na mnie graniczy z cudem znaleść wsio wisi jak normalne spodnie, tyle ze moje biodra nie chcą się powiekszać jak na razie z córką w ciąży też mi się wcale nie rozeszly, pewnie się na to samo zanosi, mi dziś strasznie się kręci w glowie a miałam parę spraw załatwić jak tu wyjść jak podłoga faluje, ajjjj
Ja co prawda się nie mierzyłam od początku ciąży (żałuję, bo miałabym rozeznanie ile cm mi przybyło) natomiast widzę po spodniach które nosiłam, że w biodrach ledwo wchodzę, a uda są baaardzo mocno opięte. Także na bank urosłam. Zresztą mąż ostatnio sam powiedział, że tak ładnie się zaokrąglam w biuście i w biodrach