WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hoooo:D

LILIOE gratuluję córy:D:D

reszcie gratuluję masowych kopniakó:D coś wczoraj nasze dzieci się uaktywniły:D hihi:)

widzę że rozmawiałyście o wózkach:) powiem wam że ten MONDO nie jest taki zły!!! muszę go obejrzeć:)

wczoraj rozmawiałyśmy o muzyce dla dziecka, wracam do domu a tam niespodzianka w skrzynce:) z bebilonu dostałam płytę z muzyką poważną!!! aaaaa!!!! aż się zaśmiałam:) teraz to muszę wypróbować:D chcąc nie chcąc:D

a ja wczoraj nie zrobiłam sobie pasty jajecznej, buuu, nie miałam czasu, ani potem już ochoty na jedzenie:)

zjadłam śledzika i dwie kanapki z dżemem i się zapchałam:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:06

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi babeczki, tak pisałyście o tej paście jajecznej, że i ja nabrałam smaka i zrobiłam, ale taką prostą, jajka, szczypiorek i majonez. Taką najbardziej lubię.
    Dzisiaj ciężki dzień przede mną, praca, potem rada pedagogiczna, potem 16.20 wizyta u lekarza na nfz a na koniec warsztaty "bezpieczny maluch" ale nie wiem czy pojadę, bo możne padnę na twarz :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOlejna dziewczynka :D Liloe gratuluję

Ja mam jeszcze ndzieję na syna :P

A tak swoją drogą to ja w 16+3 byłam na wizycie i wydawało mi się że lekarz mówił o wadze 129g :P to strasznie mało w porównaniu z waszymi wagami maluchów :)
    Ida też miałą ponad 160g. Może ja faktycznie coś pokręciłam z tymi cyframi, albo dziecko takie lekkie niby mówił, że z u sg wychodzi 18 tydzien. możliwe żeby ważyła tylko 129g wtedy? czy ja coś popieprzyłam?

kurwa że też mi nie zapisał... :/

liloe lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno pokręciłaś, ja po wizycie taka byłam zakrecona że dzwonili do mnie po południu że dowód zostawiłam :p i mam odebrac

liloe lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maż mnie pytał co na wizycie a ja nic nie pamietałam , tylko dzidziusia jak machał rączkami

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:22

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram z zazdrości że Wy juz wiecie co bedziecie mieć:D

mantissa lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    ja to samo:) ale do poniedziałku wytrzymam:D

mantissa lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Amy ja też bym nie zapamiętała, ale dostałam wydruk z wszystkimi wymiarami i płytkę z usg, a tam wszystko było. U mnie usg było 16+6, więc Twoja mała też mogła mieć ok. 160g. Ja nie pamiętam tylko długości szyjki, ale chyba 4,28 cm.

heh możliwe że pokręciłąm, ja tylko pamiętam pierwszą i ostatnią liczbę wagi 1*9 :P i tyle i że serce pikało 150 Ileś razy na minutę :P

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze u nas na forum narazie przewaga dziewczynek :) mój synek narazie sam w stadzie dziewczyn hehe :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie dostałąm wydruku on sobie zostawił i w sumie nie poprosiłam nawet o fotkę bo był zabiegany. Zawsze mi wpisuje w karcie ciąży ale teraz też nic nie wpisał :P ale to w sumie mało ważne bo dzidzia fika i mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:

Ja wiem ale pewności nie ma ;) muszę poczekać do połówkowego na potwierdzenie :] do 10go wytrzymam ;)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Z tą płcią to nie wiadomo na 100% jak się nie urodzi ;P Ostatnio od mamy koleżanka z pracy rodziła i przez całą ciąże mówili że na 100% będzie dziewczynka i jakiż wielki szok mieli kiedy z brzucha wylazł chłopczyk :D Także 100% nie zawsze znaczy na pewno :P haha

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze na polowkowym płeć potwierdzi juz na 100% bo narazie to tylko tak mu się wydaje. Ale ja myślę ze będzie chłopiec juz pierwsze spodenki zaraz przyjdą kurierem :) a w córeczkę będziemy następnym razem celowac hehe

88macola lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Wcelowac" w dziewuche to nie problem :P gorzej z synem :D więc będziesz miałą z górki :D

A ja dzisiaj rano zrobiłam zdjęcie zaraz po przebudzeniu i na goły brzuch i dopiero rano zobaczyłam JAKA JESTEM WIELKA.
    Masakra :P w ciuchach tak brzucha nie widac!
    jak wrócę do domu to zmniejsze fote i wleje to same zobaczycie :P

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka Kochana, własnie patrzę na naszą wózkową listę i widzę, że masz w planach ewentualnie Bebetto Luca. Wczoraj jak byliśmy w sklepie to pan ogólnie chwalił wózki tej firmy, ale właśnie za wyjątkiem Luci. Mówił, że w tym wózku jest jakiś felerny stelaż i bardzo dużo reklamacji na niego idzie. Lepszy stelaż ponoć mają Nico i Flavio (ten sam). Tak tak w razie W żebyś mogła o to faktycznie zapytać sprzedawcę jak będziesz wybierać :)

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Ci sprzedawcy nie maja jakiejs prowizji od konkretnego modelu gdzie większa ten bardziej chwalą

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może, ale akurat ten Nico jest najtańszy z tych wózków, a go najbardziej zachwalał, sama nie wiem czemu :P Ale o Luce czytałam też w necie że własnie coś nie bardzo ten stelaż jest :)
    Generalnie to trzeba mieć uszy i czy szeroko otwarte bo ci sprzedawcy to przecież największe g. będą zachwalać jak będzie taka potrzeba :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ