X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hoooo:D

LILIOE gratuluję córy:D:D

reszcie gratuluję masowych kopniakó:D coś wczoraj nasze dzieci się uaktywniły:D hihi:)

widzę że rozmawiałyście o wózkach:) powiem wam że ten MONDO nie jest taki zły!!! muszę go obejrzeć:)

wczoraj rozmawiałyśmy o muzyce dla dziecka, wracam do domu a tam niespodzianka w skrzynce:) z bebilonu dostałam płytę z muzyką poważną!!! aaaaa!!!! aż się zaśmiałam:) teraz to muszę wypróbować:D chcąc nie chcąc:D

a ja wczoraj nie zrobiłam sobie pasty jajecznej, buuu, nie miałam czasu, ani potem już ochoty na jedzenie:)

zjadłam śledzika i dwie kanapki z dżemem i się zapchałam:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 20:06

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi babeczki, tak pisałyście o tej paście jajecznej, że i ja nabrałam smaka i zrobiłam, ale taką prostą, jajka, szczypiorek i majonez. Taką najbardziej lubię.
    Dzisiaj ciężki dzień przede mną, praca, potem rada pedagogiczna, potem 16.20 wizyta u lekarza na nfz a na koniec warsztaty "bezpieczny maluch" ale nie wiem czy pojadę, bo możne padnę na twarz :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOlejna dziewczynka :D Liloe gratuluję

Ja mam jeszcze ndzieję na syna :P

A tak swoją drogą to ja w 16+3 byłam na wizycie i wydawało mi się że lekarz mówił o wadze 129g :P to strasznie mało w porównaniu z waszymi wagami maluchów :)
    Ida też miałą ponad 160g. Może ja faktycznie coś pokręciłam z tymi cyframi, albo dziecko takie lekkie niby mówił, że z u sg wychodzi 18 tydzien. możliwe żeby ważyła tylko 129g wtedy? czy ja coś popieprzyłam?

kurwa że też mi nie zapisał... :/

liloe lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno pokręciłaś, ja po wizycie taka byłam zakrecona że dzwonili do mnie po południu że dowód zostawiłam :p i mam odebrac

liloe lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maż mnie pytał co na wizycie a ja nic nie pamietałam , tylko dzidziusia jak machał rączkami

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:22

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram z zazdrości że Wy juz wiecie co bedziecie mieć:D

mantissa lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    ja to samo:) ale do poniedziałku wytrzymam:D

mantissa lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Amy ja też bym nie zapamiętała, ale dostałam wydruk z wszystkimi wymiarami i płytkę z usg, a tam wszystko było. U mnie usg było 16+6, więc Twoja mała też mogła mieć ok. 160g. Ja nie pamiętam tylko długości szyjki, ale chyba 4,28 cm.

heh możliwe że pokręciłąm, ja tylko pamiętam pierwszą i ostatnią liczbę wagi 1*9 :P i tyle i że serce pikało 150 Ileś razy na minutę :P

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze u nas na forum narazie przewaga dziewczynek :) mój synek narazie sam w stadzie dziewczyn hehe :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie dostałąm wydruku on sobie zostawił i w sumie nie poprosiłam nawet o fotkę bo był zabiegany. Zawsze mi wpisuje w karcie ciąży ale teraz też nic nie wpisał :P ale to w sumie mało ważne bo dzidzia fika i mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:

Ja wiem ale pewności nie ma ;) muszę poczekać do połówkowego na potwierdzenie :] do 10go wytrzymam ;)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Z tą płcią to nie wiadomo na 100% jak się nie urodzi ;P Ostatnio od mamy koleżanka z pracy rodziła i przez całą ciąże mówili że na 100% będzie dziewczynka i jakiż wielki szok mieli kiedy z brzucha wylazł chłopczyk :D Także 100% nie zawsze znaczy na pewno :P haha

Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze na polowkowym płeć potwierdzi juz na 100% bo narazie to tylko tak mu się wydaje. Ale ja myślę ze będzie chłopiec juz pierwsze spodenki zaraz przyjdą kurierem :) a w córeczkę będziemy następnym razem celowac hehe

88macola lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Wcelowac" w dziewuche to nie problem :P gorzej z synem :D więc będziesz miałą z górki :D

A ja dzisiaj rano zrobiłam zdjęcie zaraz po przebudzeniu i na goły brzuch i dopiero rano zobaczyłam JAKA JESTEM WIELKA.
    Masakra :P w ciuchach tak brzucha nie widac!
    jak wrócę do domu to zmniejsze fote i wleje to same zobaczycie :P

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka Kochana, własnie patrzę na naszą wózkową listę i widzę, że masz w planach ewentualnie Bebetto Luca. Wczoraj jak byliśmy w sklepie to pan ogólnie chwalił wózki tej firmy, ale właśnie za wyjątkiem Luci. Mówił, że w tym wózku jest jakiś felerny stelaż i bardzo dużo reklamacji na niego idzie. Lepszy stelaż ponoć mają Nico i Flavio (ten sam). Tak tak w razie W żebyś mogła o to faktycznie zapytać sprzedawcę jak będziesz wybierać :)

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Ci sprzedawcy nie maja jakiejs prowizji od konkretnego modelu gdzie większa ten bardziej chwalą

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może, ale akurat ten Nico jest najtańszy z tych wózków, a go najbardziej zachwalał, sama nie wiem czemu :P Ale o Luce czytałam też w necie że własnie coś nie bardzo ten stelaż jest :)
    Generalnie to trzeba mieć uszy i czy szeroko otwarte bo ci sprzedawcy to przecież największe g. będą zachwalać jak będzie taka potrzeba :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ