Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hoooo:D
LILIOE gratuluję córy:D:D
reszcie gratuluję masowych kopniakócoś wczoraj nasze dzieci się uaktywniły:D hihi:)
widzę że rozmawiałyście o wózkach:) powiem wam że ten MONDO nie jest taki zły!!! muszę go obejrzeć
wczoraj rozmawiałyśmy o muzyce dla dziecka, wracam do domu a tam niespodzianka w skrzynce:) z bebilonu dostałam płytę z muzyką poważną!!! aaaaa!!!! aż się zaśmiałam:) teraz to muszę wypróbowaćchcąc nie chcąc:D
a ja wczoraj nie zrobiłam sobie pasty jajecznej, buuu, nie miałam czasu, ani potem już ochoty na jedzenie:)
zjadłam śledzika i dwie kanapki z dżemem i się zapchałam:D -
nick nieaktualnyhihi babeczki, tak pisałyście o tej paście jajecznej, że i ja nabrałam smaka i zrobiłam, ale taką prostą, jajka, szczypiorek i majonez. Taką najbardziej lubię.
Dzisiaj ciężki dzień przede mną, praca, potem rada pedagogiczna, potem 16.20 wizyta u lekarza na nfz a na koniec warsztaty "bezpieczny maluch" ale nie wiem czy pojadę, bo możne padnę na twarzKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKOlejna dziewczynka
Liloe gratuluję
Ja mam jeszcze ndzieję na syna
A tak swoją drogą to ja w 16+3 byłam na wizycie i wydawało mi się że lekarz mówił o wadze 129gto strasznie mało w porównaniu z waszymi wagami maluchów
Ida też miałą ponad 160g. Może ja faktycznie coś pokręciłam z tymi cyframi, albo dziecko takie lekkie niby mówił, że z u sg wychodzi 18 tydzien. możliwe żeby ważyła tylko 129g wtedy? czy ja coś popieprzyłam?
kurwa że też mi nie zapisał...liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Amy ja też bym nie zapamiętała, ale dostałam wydruk z wszystkimi wymiarami i płytkę z usg, a tam wszystko było. U mnie usg było 16+6, więc Twoja mała też mogła mieć ok. 160g. Ja nie pamiętam tylko długości szyjki, ale chyba 4,28 cm.
heh możliwe że pokręciłąm, ja tylko pamiętam pierwszą i ostatnią liczbę wagi 1*9i tyle i że serce pikało 150 Ileś razy na minutę
-
nick nieaktualnyJa właśnie nie dostałąm wydruku on sobie zostawił i w sumie nie poprosiłam nawet o fotkę bo był zabiegany. Zawsze mi wpisuje w karcie ciąży ale teraz też nic nie wpisał
ale to w sumie mało ważne bo dzidzia fika i mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Z tą płcią to nie wiadomo na 100% jak się nie urodzi ;P Ostatnio od mamy koleżanka z pracy rodziła i przez całą ciąże mówili że na 100% będzie dziewczynka i jakiż wielki szok mieli kiedy z brzucha wylazł chłopczykTakże 100% nie zawsze znaczy na pewno
haha
Amy, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział ze na polowkowym płeć potwierdzi juz na 100% bo narazie to tylko tak mu się wydaje. Ale ja myślę ze będzie chłopiec juz pierwsze spodenki zaraz przyjdą kurierem
a w córeczkę będziemy następnym razem celowac hehe
88macola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny"Wcelowac" w dziewuche to nie problem
gorzej z synem
więc będziesz miałą z górki
A ja dzisiaj rano zrobiłam zdjęcie zaraz po przebudzeniu i na goły brzuch i dopiero rano zobaczyłam JAKA JESTEM WIELKA.
Masakraw ciuchach tak brzucha nie widac!
jak wrócę do domu to zmniejsze fote i wleje to same zobaczycie -
Robotka Kochana, własnie patrzę na naszą wózkową listę i widzę, że masz w planach ewentualnie Bebetto Luca. Wczoraj jak byliśmy w sklepie to pan ogólnie chwalił wózki tej firmy, ale właśnie za wyjątkiem Luci. Mówił, że w tym wózku jest jakiś felerny stelaż i bardzo dużo reklamacji na niego idzie. Lepszy stelaż ponoć mają Nico i Flavio (ten sam). Tak tak w razie W żebyś mogła o to faktycznie zapytać sprzedawcę jak będziesz wybierać
-
Może, ale akurat ten Nico jest najtańszy z tych wózków, a go najbardziej zachwalał, sama nie wiem czemu
Ale o Luce czytałam też w necie że własnie coś nie bardzo ten stelaż jest
Generalnie to trzeba mieć uszy i czy szeroko otwarte bo ci sprzedawcy to przecież największe g. będą zachwalać jak będzie taka potrzebaRobotka1 lubi tę wiadomość