Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Bozeeeee!!!!!! To dzidzia!!!!! Znowu to poczulaaam!!!!!
Cudownie! A widzisz, jeszcze dzisiaj pisałaś że nie mozesz się doczekać
Ja za to dzisiaj czuję bulgotanie cały dzień. Sama nie wiem czy to dzidziol czy jelita ale swoje jelita noszę już przy sobie 25 lat i wydaje mi się, że to nie one ;PRudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ogłaszam wszem i wobec Groszek dał znać!!!!!
siedziałam dziś z moim K (pogodziliśmy się po porannych "czułościach") w siadzie skrzyżnym, mocno pochylona i wtedy...komuś się za ciasno zrobiło i raz PUK PUK, po chwili..PUK PUK
aaaaaaa super
Rudzia, Krysti, MartaAlvi, Fasia, KASIAB, Amy, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Kochane ogłaszam wszem i wobec Groszek dał znać!!!!!
siedziałam dziś z moim K (pogodziliśmy się po porannych "czułościach") w siadzie skrzyżnym, mocno pochylona i wtedy...komuś się za ciasno zrobiło i raz PUK PUK, po chwili..PUK PUK
aaaaaaa superKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonka1077 ja przeżywam to po raz trzeci życiu, bo Groszek ma dwie starsze siostry więc wiem jak będzie potem
ale radość z sygnałów od dzieciolków zawsze jest, nawet jak potem naginają po żebrach przecież
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 21:17
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKazde dziecko inne jest jedno ruchliwsze w łonie matki drugie nie ,to zalezy jaki tez kobieta prowadzi tryb zycia czy jest na obrotach 90stopni czy nie .Mowią ze jak kobieta spi wiecej to dziecko tez takie jest bo jest z relaksowane :)i czuje spokuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 21:26
-
Jadlyscie kiedykolwiek nalesniki z bekonem i dzemem truskawkowym??? Ja uwielbiaaam!!!! I mam teraz mega ochote na nie!! Jutro po pracy ide do sklepu po bekon i dzem i bede robic!!!
Krysti lubi tę wiadomość
-
Witajcie
ja rownież od kilku dni czuje puknięcia i często gdy przyloże rękę czuje jak się tam rusza.Najbardziej aktywny jest wieczorem i lubi kiedy wyłożę się przed komputerem jestem wtedy zgięta w sumie pozycja pół siedząca.
W 14tyg czułam wybrzuszenia lecz lekarka od razu stwierdziła,że to jelita albo wzdęcia a to chyba jednak dzidziuś
Teraz z kazdym nowym tygodniem pukniecia beda mocniejsze:) uwielbiam to uczucie
Za tydzien wizyta u ginki jupiiii
A w następnym tyg umawiam sobie juz termin na połówkowe usg:)
Na początku listopada mam egzamin z prawka.Strasznie się boje...
Powiem wam,żę duuużo ciągnie mnie na słodkie))hihiih
Ostatnio miałam sen o nuttelli szybko sie wybudziłam i co zrobiłam??? nuttela obok mnie xd a ja siup paluchem skrobałam
Jutro jeszczę robię badania od ginki krew,mocz i WR oby bylo dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 22:33
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość