Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest z mleka pasteryzowanego, sprawdzałam
mi nie śmierdzą - lubię
A mam ochotę na roszponkę z serem kozim, truskawkami, słonecznikiem i pomidorkami polane oliwą z oliwek i sosem balsamicznymmniam!
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jest z mleka pasteryzowanego, sprawdzałam
mi nie śmierdzą - lubię
A mam ochotę na roszponkę z serem kozim, truskawkami, słonecznikiem i pomidorkami polane oliwą z oliwek i sosem balsamicznymmniam!
dzidz będzie szczęśliwy
aż muszę kiedyś spróbować takiego sera bo mi się wydawało że ona jednak sa śmierdziele
-
Amy wrote:no usunęłam ten nawias, została jedna data i na razie nic się nie zmieniło. CHyba że to działa z opóźnieniem
Amy, bo to trzeba było posortowac jeszcze raz kolumne. Już zrobiłam.
8485 - wpisz się na listę, bo Cię nie ma chyba.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Aw0w6XJi0nwC4zxawp9ySVj1DgFL0LsWRE0Ukuocurs/edit#gid=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:29
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Jedz na zdrowie
dzidz będzie szczęśliwy
aż muszę kiedyś spróbować takiego sera bo mi się wydawało że ona jednak sa śmierdziele
Mi śmierdzą wszystkie pleśniowe, nie jestem w stanie ich zjeść -
shimmer_lip wrote:A widzisz
a jakiś konkretny jadasz? w sensie firmy? coś powinnam wiedzieć zanim spróbuję
Kozi? Nie mam konkretnego. Głównie kupuję w biedronce albo w lidlu. Fajne są bo słone, trochę jak fetaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj wyciągnęłam męża na oglądanie wózków
nie było nic ciekawszego do roboty
Jeździłam po trochu chyba każdym wózkiem który był w sklepie i mój faworyt co do zwrotności, lekkości prowadzenia, amortyzacji to na pewno Tako Omega Black. Ma fajne materiały, fajny design i super cenę i póki co to nasz ogólny faworyt. Mąż też zachwycony wózkiem.
Potem byliśmy w mnieszym sklepie w kórym były tylko Bebetto i Jedo.
I tu spodobał nam się nawet Bebetto Flavio. Ma bardzo ciekawy design, fajne materiały i wygląda fajnie. Trochę mniej podobało mi sie wykonanie siedzenia ze spacerówki. Jakieś takie troche liche te pasy i ten drążek do trzymania dla dziecka. Plusem tego wózka jest to, że to siedzonko jest bardzo szerokie-ponoć najszersze z dostępnych na rynku wózków coo biorąc pod uwagę, że do spacerowki przesiadamy się na jesień-zimę jest korzystne (kocyki, kombinezony itp).
Został nam jeszcze jeden wieeelki sklep do obejrzenia i mam nadzieje że tam będą oba te wózki i będzie je można sobie zestawić razem. Chyba że coś jeszcze wpadnie nam w oko
Co do fotelika do samochodu... cały czas byłam nastawiona na cybex aton 2, ale mam co raz więcej wątpliwości. Jest trochę ciężki, rączka jakoś cieżko chodziła. Pani w sklepie mówiła, że w sumie już nie zbierają zamówień na ten fotelik bo jakoś słabo schodzi i ponoć jakieś problemy z bazą isofix są. Nad fotelikiem jeszcze musimy dużo pomyśleć...
to tyle z moich dzisiejszych obserwacji i przemyśleńRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci, że ja się zakochałam w lekkości prowadzenia tego tako. Jest cudowy pod tym względem. i amortyzacja też jest wspaniała. Na prawdę bardzo polecam.
Mam nadzieję, że w tym trzecim będzie i riko i mondo coby porównaćKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Powiem Ci, że ja się zakochałam w lekkości prowadzenia tego tako. Jest cudowy pod tym względem. i amortyzacja też jest wspaniała. Na prawdę bardzo polecam.
Mam nadzieję, że w tym trzecim będzie i riko i mondo coby porównać -
nick nieaktualny
-
Oj tak Krtysi, w sumie sama jestem zdzwiniona ze tak łatwo poszło. Nawet Pani w sklepie się śmiała że dawno nie miała takich 'szybkich' klientów i zwykle to sie godzinami kłócą - a to o kółka, a to o kolor a to o inne bzdety
Ale żeby nie było za pięknie, to czuje że będą problemy z fotelikiemKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Powiem Ci, że ja się zakochałam w lekkości prowadzenia tego tako. Jest cudowy pod tym względem. i amortyzacja też jest wspaniała. Na prawdę bardzo polecam.
Mam nadzieję, że w tym trzecim będzie i riko i mondo coby porównać
dla mnie ricoi przy mondo sie chowa. I juz go nie biorę w ogóle pod uwage. Mąż sobie już mondo upatrzył więc nawet jak będziemy inne oglądać to i tak pewnie kupi mondoRobotka1 lubi tę wiadomość