Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na samym początku ciąży (chyba w 5 tygodniu) spadłam ze schodów, bo ja zwykle niezdarnie postawiłam stopę
fakt, że chyba tylko z czterech czy pięciu stopni, ale i tak myślałam, że mąż mnie wtedy zabije
Ile to ja się nasłucham o swojej nieostrożności... -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:FASIA daj namiary na aukcję na któej kupiłaś legginsy?
chcę dziś zamówić
no i czy rozmiar jest porównywalny z tym co nosimy czy może zawyżony lub zaniżony??
http://allegro.pl/zimowe-ocieplane-legginsy-ciazowe-z-panelem-s-s6-i4615073836.html
i te
http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-bezuciskowe-z-panelem-spodnie-m-i4648496662.html
Ocieplane wzięłam S czyli rozmiar jaki powiedzmy, że nosiłam przed ciążą (często XS) i są super. Na brzuszku fajne, w nogach na całej długości. Jak to legginsy fajnie się naciągają. Jednym minus to gumka na górze. Muszę całe getry naciągnąc tak żebym ta gumkę miała pod samym biustem, bo inaczej mnie drażni że mi lekko brzuszek uciska.
Natomiast te nieocieplane wzięłam rozmiar M i w nogach są dobre ale w biodrach i w brzuszku jeszcze za luźne.
Nie wiedziałam jaki rozmiar więc wzięłam ten co noszę i większy
Jeszcze ich nie prałam więc nie wiem jakie będą. Mam czarne. Wszystko się do nich czepia ale zawsze przed wyjściem używam rolki do ubrań i jest git
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Ostatnio w tramwaju ustąpił mi facet miejsca i w momencie gdy siadałam (zdążyłam się wypiąć
) tramwaj ruszył i poleciałam......
-
Robotka1 wrote:FASIA no super leżą spodenki i nie widać aby były przyciasnawe górą
Są dobrze dopasowane w udachkilka cm więcej i mogą się zrobić za ciasne pomimo iż mają dużo strechu. Ale jestem mega zadowolona
35zł z przesyłką
W brzuszku są super jak mam bluzkę pod spodem, bo na gołe ciało panel spada -
Amy wrote:Fasia brzuch Ci zginął
HEHEno własnie napisałam, że jakiś mały się zrobił w tych gaciach
W sumie głodna jestem to go wessało do środkaidę coś zjeść
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyziolko wrote:A ja na samym początku ciąży (chyba w 5 tygodniu) spadłam ze schodów, bo ja zwykle niezdarnie postawiłam stopę
fakt, że chyba tylko z czterech czy pięciu stopni, ale i tak myślałam, że mąż mnie wtedy zabije
Ile to ja się nasłucham o swojej nieostrożności... -
poczekajcie na zimę
wtedy będzie jazda bez trzymanki:D
ja robiłam takie akrobacje na ulicach pokrytych śniegiem że to nie do wiary.
ślizgałam się, potykałam, przewracałam. no cóż środek ciężkości się zmienił...Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Klaudia90 Dziękujemy z Maczkiem
) Może legginsy sobie kup? ja też mam, jakies najprostsze z allegro, ocieplane i jestem mega zadowolona
-
KLAUDIA może dwie pary legginsów ocieplanych?
Ja mam płaszczyk zimowy do połowy uda, kozaki prawie do kolana więc niewiele tej nogi odkrytej zostaje(O ile w płaszcz się zmieszczę...)
Mniam, mniam jeszcze mi pasta jajeczna z kolacji została -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:poczekajcie na zimę
wtedy będzie jazda bez trzymanki:D
ja robiłam takie akrobacje na ulicach pokrytych śniegiem że to nie do wiary.
ślizgałam się, potykałam, przewracałam. no cóż środek ciężkości się zmienił...ale buty najlepiej trapery kupic
-
Robotka1 wrote:jeszcze 2 miechy i tydzien i spadam na L4:)
ja lubie Wszystkich świętych:)
Ja też kiedyś lubiłam, przestałam 14 lat temu odkąd odwiedzam w ten dzień swoją Mamę ...
I tak mi strasznie przykro, właśnie teraz, na tym etapie mojego życia, że nie ma Jej przy mnie ;(
Przepraszam za smuty .. -
nick nieaktualny