Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:jeszcze 2 miechy i tydzien i spadam na L4:)
ja lubie Wszystkich świętych:)ale się cieszę, wtedy najwięcej roboty w księgowości a mnie NIE BĘDZIE tralala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 12:44
-
FASIA musisz obrać inny kierunek w myśleniu o tym święcie, na prawdę to pomaga, też mam bliskich na cmentarzu....ale już nie podchodzę do tego tak jak dawniej....
to piekne święto, jest duzo ludzi, świeczki, kwiaty, nastrój ciszy i skupienia, wyjątkowy dzień dla nas i dla naszych bliskich których z nami nie ma.
wiem że to smutne że to spotyka akurat naszych rodziców, nie ma na to wytłumaczenia, ale wiem że czas leczy rany i przy odpowiednim podejściu nawet takie święto może być śliczne i tego Ci życzę z całego serca.
AMY co tak krótko?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:FASIA musisz obrać inny kierunek w myśleniu o tym święcie, na prawdę to pomaga, też mam bliskich na cmentarzu....ale już nie podchodzę do tego tak jak dawniej....
to piekne święto, jest duzo ludzi, świeczki, kwiaty, nastrój ciszy i skupienia, wyjątkowy dzień dla nas i dla naszych bliskich których z nami nie ma.
wiem że to smutne że to spotyka akurat naszych rodziców, nie ma na to wytłumaczenia, ale wiem że czas leczy rany i przy odpowiednim podejściu nawet takie święto może być śliczne i tego Ci życzę z całego serca.
\
Lubię Wszystkich Świętych właśnie za ciszę, spokój, nostalgię, cmentarz nocą z tysiącem zapalonych lampek ale uwierz mi, że nie da się obrać innego kierunku w myśleniu i przeżywaniu tego dnia. Do czasu aż nie miałam na cmentarzu Mamy to wszystko wyglądało inaczej. Czas może i leczy rany, bardziej je zabliźnia ale one bolą. Pewnie mniej niż na początku ale w ważnych chwilach - ślub, narodziny dziecka wszystko wraca ze zdwojoną siłą. A w ciąży hormony buzują i na samo wspomnienie o Niej wybucham płaczem i nie mogę się uspokoić. Głupi stan
Wiem, że patrzy na mnie z góry i mnie wspiera ale ból i tak jest ..
Dzięki :*
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:kupiłam jakis zbiór capote, lauren wiesberger w pogoni za harrym winstonem, Padam na twarz - cos w temacie ale nie pamietam autora i złodzejke książek, ale głownie czytuję lekkie i przyjemne romansidła:D
No to będzie co czytać w długie zimowe wieczory
Ja mam mnóstwo książek do przeczytania. leżą na półce i patrzą na mnie, a ja mam takiego lenia, że czytać mi się nie chce ... -
Krysti wrote:Ja juz sobie dzis zamawiam suchaweczki pas
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b053555a22c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54cd3e7c1b96.jpg
Cześć Krysti , gdzie zamówiłas , za ile i czy to taka lepsza wersja detektora ? Ja się zastanawiam na czymś takim właśnie -
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Fasia zadam niedyskretne pytanie - kiedy masz zamiar wyprać swoje legginsy
?
LOLa może nawet dzisiaj je wrzucę
dam znać jak się mają po
liloe lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/show_item.php?item=4636503820
ja kupiłam przed chwilą te:) grafitowe i granatowe:) czarne już mam:)
nie drogie a ocieplane:) pozytywnych komentarzy mnóstwo wiec mam nadzieję że się nie zawiodę
FASIU trzymaj się dzielnie:):*
hehe Lilioe zabiłaś mnie swoim pytaniem do Fasi:DFasia, liloe lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jak zwykle sporo nadrukowałyscie. Ją też myślę o kupieniu legginsów, ale tchciałabym takie błyszczące, a nie wiem czy są takie na allegro. Co do spodni w H&M to wkurza mnie, że one wszystkie mają takie wąskie nogawki, ja mam dość masywne uda, ale wiadomo, że kobietom w ciąży właśnie uda i biodra zawsze się poszerzaja, to mogliby uszyć takie o 2cm szersze, ale nie!!! W c&a podobno są fajne spodnie, ale u nas nie ma działu dla kobiet w ciąży, a ją się jakoś boję przez internet spodnie zamawiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:31