Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:ja mam dwa proszki do białego lovela:) ale będę szybko chciała przejść na nasz proszek tak jak przy córce:) tylko pierwsze pranie przed narodzinami zrobiłam jej w dzieciowym proszku:) reszta ekonomicznie w naszym:) nie miała uczulenia więc i ja miałam problem z głowy:)
a ja obawiam się że mogę mieć cukrzycę....codziennie coś słodkiego muszę zjeść....to nie jest normalne;/
czy taka cukrzyca wyjdzie mi na zwykłym badaniu krwi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Robotka cukrzyca nie objawia się chęcią na słodkie ; ), po prostu masz zachcianki. A glukozę na czczo jaką miałaś ??
noo masakra z tym słodkim.... niby zjem jedną góra dwie rzeczy dziennie, nie słodzę za to nic i piję jedynie wodę, więc może nie jest tak źle jak mi się wydaje...
jestem już dzisiaj zmęczona....
mam dość....
chyba od wtorku pójdę na L4 na kilka dni bo nie wyrabiam....siedzenie mnie męczy.... -
Rudzia wrote:Wlasnie bede smazyc nalesniki z bekonem i dzemem truskawkowym plus bita smietana!!
Czaicie co mi dzis kietowniczka powirdziala ;/ ze jak bede duzo opuszczac godzin w pracy to ryzykuje utrata pracy ;/ jakim niby cudem;/ ehh.. pojde na zwolnienie i niech mnie cmokna..
ja zauważyłam u siebie że te co poszły od razu na L4 po dowiedzeniu się o ciązy już powrotu nie miały, zobaczymy jak bedzie ze mną bo do końca 6 miesiąca zamierzam pracować...Rudzia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:zwykłą glukozę we krwi miałam w normie ostatnio jeśli o tą pytasz:)
noo masakra z tym słodkim.... niby zjem jedną góra dwie rzeczy dziennie, nie słodzę za to nic i piję jedynie wodę, więc może nie jest tak źle jak mi się wydaje...
jestem już dzisiaj zmęczona....
mam dość....
chyba od wtorku pójdę na L4 na kilka dni bo nie wyrabiam....siedzenie mnie męczy....Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
Witam, ale pochmurny dzień dziś. Ja też już poczułam ruchy maleństwa, cudowne uczucie, w pierwszej ciazy czulam w 18 tygodniu. Ja ostatnio namietnie czym na forum listopadowe mamusie jak sie rozpakowuja po mału:) tak sie wczułam, ze jak w nocy nie spie to sprawdzam na forum czy jakas moze rodzi:D zazdroszcze im troszke,ze to juz:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
Witaski.
Dziś weszłam w posiadanie detektora tętna "Angel Sounds" za całe 30zl ( po znajomości) i od razu pobiegłam do apteki po żel do ekg i usg (całe 4.50 kosztował) i po powrocie zaczęłam przygotowania.
Położyłam się, wycisnęłam trochę żelu i zaczęłam poszukiwania od lewej do prawej strony brzucha.
Nasze maleństwo znalazłam szybko po kopniakach ponieważ jak tylko zlokalizowałam serducho które pięknie bije,Nasz dzidziuś od razu skopał miejsce gdzie był detektor a ja oczywiście matczynym troskliwym głosem mówię do brzusia "Kochanie,mamunia zaraz skończy, chce posłuchać jak się czujesz bo jeszcze kopniaczki są słabiutkie i mamunia ich nie czuje"
Łezka mi się oczywiście zakręciła w oku ale jestem ogromnie szczęśliwa.
Kocham Cię skarbeńku-Twoja mama.
Matka wariatkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:58
Klaudia90, Rudzia, Bambi85, liloe, Lali, Robotka1, Fasia, Justinka, Krysti, Angela89, Justineska lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Justineska wrote:...W Tesco tez są śliczne serie z dalmatynczykami , ale cenowo chyba im odbiło
...)
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
o tak to wygląda na "golasa" Brzuch jest codziennie inny, raz mniejszy raz większy tu wygląda mega wielkimam 74 w pasie 89 w pępku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 18:13
Rudzia, malinka1984, Fasia, Justinka, MartaAlvi, Krysti lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:aaaa RUDZIA jesteś szalona:D bekon i śmietana?? jak to się je:D????
To jest Pyszneeeee!!!! Najpyszniejsze na swiecie!!!!chcialam dodac jeszcze pomarancza swiezego ale siostra mnie nakrzyczala
hah
-
nick nieaktualny