Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AMY z jaką wystającą dupą?! Czad tyłek a Ty marudzisz !! Wolałabyś mieć płaską jak deska ? fuuuuj ! Kobiece tyłki są boskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nic nie jest za bardzo - idealnie. Fajna kształtna pupa
pozazdrościć!
Mamy jakieś bluzki/spodnie niewidki
dziękuje
A rano to moglam miec wiekszy bo sie wyproznilam dopiero po połodniusory ze tak pisze bezposrednio ale to mogl być powod ze taki byl duzy ?
-
Amy wrote:laska?
z taka wystającą dupą/
Amy masz takie wrażenie bo ubrania ciutkę optycznie zmniejszaja na naszym etapie:) mój mąż nie mógł wyjść z podziwu jak mnie jakiś czas temu zobaczył całą gołątzn nie mógł się nadziwić że ten brzuch już jest taki duży a w ubraniach tak nie widać
-
mantissa wrote:Durny telefon. Najpierw wysłać nie chciał a pozniej obcial. Jakie wy owoce/warzywa dajecie do sokowirowki? Obrane? Z gniazdami nasiennymi czy bez?
ja daje normalnie cale jablka to nawet z ogonkiem bo sokowirowka to wszystko odrzuca
-
mantissa wrote:Durny telefon. Najpierw wysłać nie chciał a pozniej obcial. Jakie wy owoce/warzywa dajecie do sokowirowki? Obrane? Z gniazdami nasiennymi czy bez?
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:uwierz mi że płaskodupie to o wiele gorszy kompleks:D haha
Amy masz takie wrażenie bo ubrania ciutkę optycznie zmniejszaja na naszym etapie:) mój mąż nie mógł wyjść z podziwu jak mnie jakiś czas temu zobaczył całą gołątzn nie mógł się nadziwić że ten brzuch już jest taki duży a w ubraniach tak nie widać
heeh to pewnie dlatego gdzies znika za ubraniamimusimy chodzic nago zeby mazz sie nagle nie zdziwil
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy ja mam zawsze mega wielki brzuchol jak mi się chce na "dwójeczkę"
ROBOTKA mój też jak mnie od czasu do czasu widzi gołą to z podziwu wyjść nie może hehebiedny
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AA dodam, że moja sokowirówa ma 24 lata - mamusia mi kiedyś robiła soczki, teraz będę soczki robić jaFasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:AMY dupke to ja mam ogromna
a nie Ty hihi
tzn mnie sie w biodrach( w dupie
) jeszcze nie przytylo. zawsze tyle mialam. tzn mialam mniej ale jak zaczelam cwiczyc to zaraz dupa zrobila się okraglejsza i tym samym wieksza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:35
-
nick nieaktualnyFasia wrote:AMY bo to mięśnie. Takie dupki są super
(( szok... a tak mi szkoda.... muszę ten basen uaktywnić i chodzić, ale to może jak bede na zwolnieniu to wtedy bede bardziej aktywna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 16:37