Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY pas masz tam gdzie pępek:D bo coś mi się zdaje że zmierzyłaś ten "pas " pod cycami:D
noo brzucho się dobrze prezentuje na golasa:D mięśnie jeszcze widać więc jest dobrze:D
eeee w ciągu dnia ginie?? wydawało by się że na wieczór powinien być największy:D
jutro wrzucam swoje foto bo dziś zapomniałam wziąć karty pamięci, ale coś mi się zdaje że kolejne zdjęcia będą z telefonu:)
RUDZIA no jesteś szalona:D a normalnie bez ciąży też takie zestawienie lubisz???
Kurde od rana czytam o tym moim typie wózka i coraz więcej fajnych opinii, no i zaczynam się przekonywać do tej spaceruuuffffki:P uhhh a to dla mnie zmora wózków 2w1;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:AMY pas masz tam gdzie pępek:D bo coś mi się zdaje że zmierzyłaś ten "pas " pod cycami:D
noo brzucho się dobrze prezentuje na golasa:D mięśnie jeszcze widać więc jest dobrze:D
nad pępkiem mam 74 cm a pod cyckami 77w pępku 89
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ROBOTKA to zalzey jak ktos na to popatrzy
jadam jajecznice z majonezem albo ketchupem jak jest jakas szynka czy parowka.. golabki jadam z ziemniakami
no nie wiem dla mnie to normalne
chociaz wczesniej nie laczylam nigdy slonego ze slodkim
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:nad pępkiem mam 74 cm a pod cyckami 77
w pępku 89
i Ty warzysz 67 kg?? no nie mogę uwierzyćchoć wiem że mięśnie potrafią swoje ważyć a u Ciebie trochę ich jest i nic innego oprócz pięknej dziewuszki w brzuchu nie widzę
-
nick nieaktualnyNo nic widzę że i ja muszę jakąś porządną fotkę strzelić i się Wam pokazać, brzuch już widać nareszcie, a i dupa urosła...
no ale cóż byłam na diecie od dietetyka, ćwiczyłam sporo na codzień, a teraz niewiele no i jem więcej choć się nie obzeram. Spoko małe wyssie a resztę trzeba będzie zrzucić
-
nick nieaktualny
-
RUDZIA no to jesteś the best:) ja co prawda lubię frutki z majonezem albo jajecznicę z keczupem:D czy pierogi z mięsem posypane cukrem:D jem tak od małego:D no ale bekon i bita śmietana?
oj boję się że mój żołądek by tego nie wytrzymał
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe a wrażenie wizualne jest zupełnie odwrotne:)
i Ty warzysz 67 kg?? no nie mogę uwierzyćchoć wiem że mięśnie potrafią swoje ważyć a u Ciebie trochę ich jest i nic innego oprócz pięknej dziewuszki w brzuchu nie widzę
pewnie nawet ponad 69