Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Hej dziewczyny! Jak zwykle sporo nadrukowałyscie. Ją też myślę o kupieniu legginsów, ale tchciałabym takie błyszczące, a nie wiem czy są takie na allegro. Co do spodni w H&M to wkurza mnie, że one wszystkie mają takie wąskie nogawki, ja mam dość masywne uda, ale wiadomo, że kobietom w ciąży właśnie uda i biodra zawsze się poszerzaja, to mogliby uszyć takie o 2cm szersze, ale nie!!! W c&a podobno są fajne spodnie, ale u nas nie ma działu dla kobiet w ciąży, a ją się jakoś boję przez internet spodnie zamawiać.
Mi akurat te wąskie nogawki pasują. Tzn tylko opcja SLIM ma takie, bo są też standardowe szersze. Wszystkie sprawdzałaś?
Ja też się bałam przez internet kupować. Poszłam do H&M przymierzyłam odpowiedni rozmiar i typ czyli właśnie slim i takich szukałam na allegrozmierzyłam też swoje spodnie w które jeszcze wchodzę, głównie na udach i w biodrach, porównałam z wymiarami podanymi na aukcji. Ważne że mają stretch więc zawsze coś się naciągnie. No i mi przypasowały super. Nie liczę, że pochodzę w nich do końca ale za wydane marne 35zł mogą być na 2-3 miesiące i też będę zadowolona. Gorzej gdybym wydała 150zł i tyle pochodziła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero 13.45 a ja juz 3 posiłek dzis jem
takim tempem to w nowe gacie za 2 tyg się nie wcisnę
Pewnie to, że leżę w łózku całymi dniami ma też dużo do przybierania na wadze .. Boże ale to będzie zabawne jak np przytyję 15 kg
LILOE no pewnie od razu poszłam wrzucić rzeczy do pralkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dziś zaglądałam do Pepco i mam pierwsze śpioszki i śliniak i body , takie uniseksy , szare w baranki
W Tesco tez są śliczne serie z dalmatynczykami , ale cenowo chyba im odbiło
Ja szukam dla mnie jeansów teraz , bo brzuszek rośnie
A co do smaków to chodził za mną bigos , no to jest dziś bigos , tylko chyba już mam mniejsza ochotę na niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:13
Krysti, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
Ja prałam synkowi od początku w Dzidziusiu, podobno najmniej uczulający jest, no i przystępna cena. Nie używałam żadnych płynów, płatków itp... w sumie do dziś mam ten proszek i czasami jasne w nich wypiorę, mimo że synka rzeczy od jakiegoś czasu piorę też z naszymi
-
nick nieaktualnyJustineska wrote:Cześć Krysti , gdzie zamówiłas , za ile i czy to taka lepsza wersja detektora ? Ja się zastanawiam na czymś takim właśnie
zapytałam mojego mówi ze mam zamówić tez poczytał w pracy o tym
jakimiś dostanę to się pochwale na moim belly
) szukaj na Alegro kochana tez musi byc .http://www.youtube.com/watch?v=KwyJMH93V50&sns=em
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 15:00
Justineska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:mojej siostrze w ciąży strasznie wychudły uda, ja sie modle zeby to było rodzinne, tyle że ona miała cukrzyce ciążową i dietę, ale ja sie znowu jakoś strasznie nie objadam raczej nei mam apetytu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 14:25
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam dwa proszki do białego lovela:) ale będę szybko chciała przejść na nasz proszek tak jak przy córce:) tylko pierwsze pranie przed narodzinami zrobiłam jej w dzieciowym proszku:) reszta ekonomicznie w naszym:) nie miała uczulenia więc i ja miałam problem z głowy:)
a ja obawiam się że mogę mieć cukrzycę....codziennie coś słodkiego muszę zjeść....to nie jest normalne;/
czy taka cukrzyca wyjdzie mi na zwykłym badaniu krwi?