Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jutro piłkę gumową ide zakupić bede sobie ćwiczyć na niej :)tuncwiczenia są http://pilkagimnastyczna.pl/10-cwiczen-z-pilka-dla-kobiet-w-ciazy/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:07
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Fajnie czas tak mozna sobie zbić czymś pożytecznym :)dbasz tez o siebie sylvia widze
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i po wizycie, panią ginekolog mam fajną, młodą, w miarę konkretną, porządne badanie mi zrobiła i wywiad. No ale usg szpitalne... wiele do życzenia, średnio widać, wiem że Groszek w porządku, teraz sobie nurkuje głową w dół
u niej kolejna wizyta 19.11 po drodze mam 2 wizyty w medicover i serię badań
Co do ćwiczeń super, że się mobilizujecie, ja prowadzę zajęcia fitnnes u mnie w szkole, mam trochę sprzętu więc już sobie wzięłam matę i piłkę i też na spokojnie w domu wolne dni będę ćwiczyć. Przyda się wzmacniać do porodu a i potem łatwiej będzie zrzucaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 18:49
Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pozdrowienia z toskani
Powoli wracamy do domu z podrozy. Dzisejsza noc spedzamy w przepieknym starym domu z XVgo wieku z widokiem na miateczka na wzgorzach
Ja sie tak dobrze czuje, ze jak zwykle boje sie, ze cos jest nie tak. Brzuch mi rosnie bo pepek sie rozszerza.
Jak wroce do domu to planuje zapisac sie na jakis spokojny fitnes albo basen, ewentualnie joge czy cos.KasiaKwiatek, Krysti, Amy, Fasia, hwesta lubią tę wiadomość