Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak sie robi pastę jajeczną
aaaa mam na nią ochotę
przez was!!!
wszystko mam w domu o czym piszecie ale czy jeszcze coś i jak to się w ogóle robi??
RUDZIA widze że z kolorku schodzisz:) super wyglądasz:)
no i pościel mega:D -
Robotka1 wrote:jak sie robi pastę jajeczną
aaaa mam na nią ochotę
przez was!!!
wszystko mam w domu o czym piszecie ale czy jeszcze coś i jak to się w ogóle robi??
RUDZIA widze że z kolorku schodzisz:) super wyglądasz:)
no i pościel mega:D
Kasia ja gotuję jajka ok. 8szt (żeby dla całej familii starczyło na kolację). Mam do krojenia jajek takie jakby sitko (idzie dużo szybciej). Siekam szczypiorek, dodaję 2-3 łyżki majonezu (w zależności jak dużo lubisz i jak dużą ilość jajek użyłaś), i małą łyżeczkę musztardy. Sól, pieprz i gotowe
mniam!
-
Kurcze chciałam kupić sobie wyciskarkę do owoców ale najtańsza kosztuje 1000zł !! nie dam tyle kasy ... a sokowirówki podobno niszczą cenne witaminy i enzymy więc nie wiem czy w ogóle soki z nich są coś warte
dupa ...
-
FASIA a gdzieś to wyczytała że sokowirówki coś w ogóle niszczą
? hahah
no ja dziś wyczytałam że lampka czerwonego wina raz dziennie zwiększa ryzko raka o 160%!! boshh ile ja się wina opiłam w pierwszej fazie cyklu żeby sobie endo poprawić
dla mnie bzdura:) sokowirowka ma za zadanie odcisnąć sok:) a nic nie niszczy:)
a jak sobie zetrę na tarce marchewkę i odcisnę przez pieluchę to też pozbywam się witamin???
kupuj babo sokowirówkęmówię Ci:D
aaa i dzięki za przepis na pastęzrobię dziś
rozumiem że mogę sobie doprawić do smaku czy już nie trzeba??? mniam mniam uwielbiam majonez i jajka choc tak mało ich jem:) ok już doczytałąm:) sól i pieprz:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:35
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U mnie kapuśniak chciałam zrobić coś na drugie danie ale okurzyłam i umyłam 3 piętra i mam serdecznie dosyć ;/
hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:FASIA a gdzieś to wyczytała że sokowirówki coś w ogóle niszczą
? hahah
no ja dziś wyczytałam że lampka czerwonego wina raz dziennie zwiększa ryzko raka o 160%!! boshh ile ja się wina opiłam w pierwszej fazie cyklu żeby sobie endo poprawić
dla mnie bzdura:) sokowirowka ma za zadanie odcisnąć sok:) a nic nie niszczy:)
a jak sobie zetrę na tarce marchewkę i odcisnę przez pieluchę to też pozbywam się witamin???
kupuj babo sokowirówkęmówię Ci:D
aaa i dzięki za przepis na pastęzrobię dziś
rozumiem że mogę sobie doprawić do smaku czy już nie trzeba??? mniam mniam uwielbiam majonez i jajka choc tak mało ich jem:)
Sokowirówka działa na wysokich obrotach przez co wytwarza się wysoka temp która niszczy cenne witaminy. Wyciskarka ma taki jakby ślimak który dosłownie sok wyciska nie niszcząc dosłownie niczego.
Tarcie na tarce jest zdecydowanie lepsze
Doprawić do smaku solą i pieprzem
Ja też wińsko piłam w pierwszej fazie cyklu -
Amy wrote:U mnie tez kapusniak. Pobudzilam tym Mala do dzialania. W koncu sie rusza menda mala. Nie lubi kwasnego
Amy znęcasz się nad dzieckiem hihihiżartuję oczywiście
Amy, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny