Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
88macola wrote:wiecie co znalazłam tabsy o fajnym składzie i normalnej cenie
http://www.doz.pl/apteka/p60884-Feminovit__DHA_kapsulki_miekkie_30_szt.
co sądzicie?88macola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Co do wózka to chyba żadna z Was nie bierze takiego modelu pod uwagę jaki ja chcę kupić
Kolor gondoli przykładowy.
Misia83 świetny, moi znajomi kupili właśnie taki dla swojej Hanki, dokładnie w tym kolorze. Bardzo zadowoleni, łatwo się prowadzi, stabliny mimo jednego kółka z przodu no i składa się jedną ręką, jednym ruchem. Bardzo mi się spodobał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:29
-
nick nieaktualny
-
ohhh
cudnie:D
ja nie wiem w jakie kolory pójśćmam dwie ładne tapety plus kolor zielony trawkowy na dwóch ścianach i własnie tą trawę chciałabym zmienić
na jakiś szary albo biel albo beż
no i białe dodatki off corse:)P
no i fotel do karmienia, dla mnie must have:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:34
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogólnie kocham takie kolory jak beż biel zimny niebeiski wpadajacy w szary, szary, niebieski
Ale mam już dośc oglądania takich mdlych pokoi dla dzieci.. mimo że te kolory mi odpowiadają w pokoju dziecięcym wolałabym poszalećale jak my pójdziemy na swoje to już dzidzia będzie miała pewnie z pół roczku
jak nie więcej. mam nadzieję, że szybciej to załątwimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:37
-
Ja dziś zaszalałam z ubrankami dla małego - jak znam już płeć to wiem co kupować
na sukienki już nawet nie patrzę
nakupowałam w 5-10-15 kilka body i 2 kompleciki, cudne to wszystko już się nie mogę doczekać aż przyjdzie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
88macola wrote:kurcze w najtańszej aptece w mojej okolicy, czyli doz, Femibion Natal 2 Plus 30sz. + 30 kaps., kosztuje 58 zł ;/
sprzedający - Pharmarket
-
nick nieaktualnyjestem jestem, ale zmieniłam zdjęcie bo tak bardziej na lato, za oknem wystarczy że szaro jest
ja po wczorajszym aerobiku jak poporwadziłam dziewczynom w szkole ledwo żyję, a musiałam 5 lekcji wytrzymać dzisiaj, no ale teraz relaks w domu
mój K ma dziś imieniny, no i w prezencie...kłótnia z rana nam wyszła konkretna... bomba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:51
-
KasiaKwiatek wrote:mój K ma dziś imieniny, no i w prezencie...kłótnia z rana nam wyszła konkretna... bomba
ehh te świętowania;) też się nam czasem zdarzy:) KAsia jeszcze wieczór przed wami:)
będzie dobrze:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeee Robotka, nie wiem czy coś z tego będzie dzisiaj...mi hormony zagrał ostro, w sumie to my się nie kłócimy wcale, już raczej jakieś spory krótkie i kompromis, bo nie ma o co i po co...a tu dziś mi się wylało, że biedna sama wszystko muszę robić, ciężko mi i pomocy nie ma (a najlepsze, że większość nieprawda, ale zła byłam i poszłooo). No i zanim wyszedł do pracy to wzięłam się i zabrałam z psem na spacer i wróciłam dopiero jak go nie było. No i jeszcze sobie popłakałam na tym spacerze...eh...nie poznaję się, raczej spokojna jestem, bez takich emocji czy frustracji a tu...chlust i się wylało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny