Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
8485 wrote:dziewczyny ja tez obbralam wyniki krwi sa dobre ale mocz masakra
nablinki plaskie liczne
leukocyty 3-5 wpw
pasma sluzu dosc liczny wpw
fosforanty bezpostaciowe doscliczny wpw
ph 7norma do6,5
lym 17,8 norma 20-50
neu 76, norma 30-70
co wy na to
bo rozumiem ze lymf i neu to z morfologii przepisane- takie przesuniecie to tez nic. Jesli chodzi o mocz to jakas zurawinka na pewno i kontrola. Ale czy cos wiecej? na antybiotyk na pewno to nie jest, ginekolodzy lubia ziolowy Urosept ale mysle ze to tez jescze nie teraz. Z reszta zalezy od stanowiska gina- kazdy ma jakies tam swoje poglady : ). -
Krysti wrote:Mysle o tym by zakupic tu jest kompakt na odtwarzanie plyt muzyki ale bajera
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dcbeebd1456.jpg plus 3 w 1
Mi bardzo sprawdził się leżaczek-bujaczek... i z racji że mieliśmy mieć od szwagierki, a okazało się że ona też w ciąży to będziemy musieli w to zainwestować... [przy synku mieliśmy od kuzynki]
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:A i ja biorę Femibion natal 2 plus - płaciłam 30 zł za opakowanie 30+30 w tym są te kwasy DHA - poleciła mi gin, mówi że od poprzedniej mojej ciąży zmieniło się to że stwierdzono że warto w ciąży brać te kwasy zarówno dla ciężarnej jak i dziecka
w poprzedniej brałam tylko kwas foliowy... w tej zdecydowanie chciałam coś dodatkowo, ponieważ zdecydowanie mam więcej stresu, jestem przemęczona, problemy z apetytem
kurcze w najtańszej aptece w mojej okolicy, czyli doz, Femibion Natal 2 Plus 30sz. + 30 kaps., kosztuje 58 zł ;/Nikoś -
nick nieaktualnyWiiiiitam, matko na prawdę ciężko tu nadążyć
piszę od czasu do czasu żeby dać znać, że żyję
A mi brzuchol nie rośnie, tylko jelita mi do góry poszły i wyglądam na wzdętąw sumie to się cieszę, nie muszę inwestować w ciuchy a brzuszek zdąży jeszcze urosnąć i wtedy będę gadać, że nie widzę podłogi
od paru dni czuję delikatne ruchy, coś jakby ryba mi pływała w brzuchu, pamiętam to uczuciewięc nie mogę tego pomylić z jelitami.
w ogóle jakaś marna jestem, pachwiny mnie ciągną i więzadła jakbym w 8 miesiącu była, jakaś dziwna sprawa, często muszę siadać i robić przerwy w czymkolwiek. ;/
JUstinka fajny brzuszek -
Justinka wrote:A i ja biorę Femibion natal 2 plus - płaciłam 30 zł za opakowanie 30+30 w tym są te kwasy DHA - poleciła mi gin, mówi że od poprzedniej mojej ciąży zmieniło się to że stwierdzono że warto w ciąży brać te kwasy zarówno dla ciężarnej jak i dziecka
w poprzedniej brałam tylko kwas foliowy... w tej zdecydowanie chciałam coś dodatkowo, ponieważ zdecydowanie mam więcej stresu, jestem przemęczona, problemy z apetytem
Tak tanio płacisz za Femibion Natal 2 plus ?? U mnie kosztuje dwa razy tyle ... -
nick nieaktualnyTak wyglada caly komplet ze wzgledu na to ze malo mam miejsca to jeszcze komoda się zmiesci szafa juz jak dom bedzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/452dcfb9a685.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:12
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
, musze pilnowac kiedy bedzie sie konczyl i zamowic przez internet
-
nick nieaktualnyA ja żadnych supli nie biorę, czasem lepiej 5 razy się zastanowić nad tabsami, to wszystko jest sztuczne, lepiej zainwestować w jedzenie i naturalne suplementy. W poprzedniej ciąży musiałam pod sam koniec brać żelazo bo mi spadło a mały i tak urodził się wielki i dosłownie w dzień terminu.
-
Bambi85 wrote:no ja tez stosuje Femibion Natal 2 Plus - Justinka tak tanio kupujesz w zwyklej aptece czy na necie ? w internetowych aptekach rzeczywiscie sa takie ceny ale jak poszlam do zwyklej to po 60 zl
, musze pilnowac kiedy bedzie sie konczyl i zamowic przez internet
A aptekach internetowych jest tanio ale wysyłka ponad 10zł więc i tak wychodzi w granicach 45zł. W sumie taniej niż w stacjonarnej aptece ..
AGUCHA - moja dieta jest mega uboga, bo ciągle wymiotuję i mam mega mdłości o każdej porze dnia i nocy. Dodatkowo niedowaga. U mnie suplementacja jest konieczna ! -
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:Nie no wiadomo, że jak ktoś codziennie "oczyszcza się" z witamin i ogólnie ze wszystkiego to wręcz wskazane jest branie takich rzeczy. Raczej chodziło mi o sytuację gdy wszystko jest już unormowane
A to pewnie, że tak. Ja bym wolała dostarczać wszystkich potrzebnych witamin z pożywienia ale wiem, że tak nie jest więc wolę łykać tabsy. Moje dziecko i tak duże nie będzie więc myślę, ze suplementy tutaj nie będą mieć wpływu na wielkośćhwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Wiecie co, mój mąż zrozumiał że on nam zmierzył małego całego razem z nóżkami więc ok 4 cm nóżki tak wyczytałam więc CRL miałby ok 11-12 cm chyba - ja w tych emocjach nie pamiętałam praktycznie nic
Więc zgadzałoby się chyba teraz
Olcia spoko, ja nie to, że się czepiam, po prostu jak u mnie w 13 było 6cm to się zdziwiałam że w 17tc ma być już koło 17ale nie śledzę tych statystyk bo po co
najważniejsze że w badaniach Cie wyszło że dzidzia zdrowa -
Agucha wrote:A ja żadnych supli nie biorę, czasem lepiej 5 razy się zastanowić nad tabsami, to wszystko jest sztuczne, lepiej zainwestować w jedzenie i naturalne suplementy. W poprzedniej ciąży musiałam pod sam koniec brać żelazo bo mi spadło a mały i tak urodził się wielki i dosłownie w dzień terminu.
czyli jestem po środku:D
KRYSTI fajny zestaw:) ja też mam łóżeczko upatrzone na necie:) jeśli nie uda mi się kupic używki fajnej to za nowe z szufladą dam 215złno a komodę mam dużą w domu zakoszę córci:)
tylko przewijak chcę dokupić z półeczkami:) podoba mi sięi będę mieć na to miejsce:)
MANTISSA a Ty jesteś mały kurczaczek:D widziałam na foto na FB:DWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:20
Krysti, mantissa lubią tę wiadomość
-
Miałam sie pytać co u Kaśki Kwiatkowej a ta zmieniła avatara(w sumie już kiedyś) i cały czas wzrokowo zapamiętałam tamto zdjęcie i wydawało mi się że Cię nie ma tu jakiś czas aaaaaa:D
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość